Witam Panie i Panowie! Szukałem, szukałem i znalazłem! Prawdziwą skarbnicę wiedzy, z której mam nadzieję będę czerpał pełnymi garściami. Zwłaszcza, że przede mną pierwsza warka z zacieraniem. Dwie już zdobione - z gotowców. Jedna wypita, pyszna! Drugą męczę - ale nie wyleję. A tym czasem dłuuuga lektura przede mną, więc zabieram się za czytanie.
Salut!
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Szukałem, szukałem i nie znalazłem. Pisownia nazwy taka ponieważ na puszce Bro widnieje oddzielnie, ale bez kreski.
A: 4, 5% obj.
E: brak
Jak na niefiltrowane tylko lekkie, ledwo dostrzegalne przymglenie jasnożółtej tonacji.
W zapachu nuty ziołowo-chmielowe.
PIana...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Została mi jedna szklana butla i czasem z niej korzystałem, choć plastik wydawał się do szybkich zakupów z kranu w drodze lepszy. Ale mam i uszczelka już od dawna nie "trzymała"... no i się rozpadła. Szukałem na aledrogo, ale tam nic. To dość niszowy towar. Ma ktoś jakieś namiary...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Cześć,
To mój pierwszy post na tym forum więc witam serdecznie. Trafiłem tu, gdyż szukałem sposobu na określenie mniej więcej wieku powstania kufla, który ostatnio zakupiłem na wyprzedaży garażowej (w googlach nic niestety sensownego nie znalazłem). Kufel ogólnie wygląda...
5 Photos-
Channel: Identyfikacja
-
-
Witam,
Jestem studentem architektury, w tym roku będę realizował swój dyplom inżynierski, którego tematem będzie browar restauracyjny na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
Prowadzę właśnie analizy, które pomogą mi wybrać lokalizację pod projekt, dlatego chciałem prosić...-
Channel: Historia
-
-
Jestem w ciężkim szoku, że nie ma opisu tego piwa, choć szukałem długo.
Kiedyś uwarzyli APA na polski rynek i jest opisane:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...r-dziki-martin
a tego nie ma... nie widzę......-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment