Powitanie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • FireFoxFF
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.04
    • 2

Powitanie

Witam wszystkich. Mam na imię Kamil jestem ze śląska, z natury jestem smakoszem, tzn. smakowałem już bardzo dużo piw, przede wszystkim polskich, ale z tylko tych z najwyższej półki, tzn. dobrej marki. Mam nadzieję, że będę się tutaj dobrze bawił i może dowiem się co można by jeszcze spróbować ciekawego.
  • krasnal45
    Porucznik Browarny Tester
    • 2008.02
    • 423

Witaj serdecznie Twoje ....doprecyzuj może co rozumiesz przez te najlepsze marki i z najwyższej półki........no i uzupełnij swój profil,żebyśmy mogli troszkę lepiej Cię poznać
    Last edited by krasnal45; 2009-04-23, 16:23.

Comment

• granat862
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2004.12
      • 945

Witaj twoje zdrowie
      Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."

Comment

• FireFoxFF
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2009.04
        • 2

Co do dobrej marki, miałem na myśli piwa, które są znane na całą Polskę, nie rodzaju vip czy inne produkowane na potrzeby marketów, ale takie jak Żywiec, Warka, itp. Oczywiście nie tylko, najczęściej zaglądam do alkohol świat, jako iż mam szczęście, że owy sklep jest w moim mieście, często pojawia się tam nowe, dobre piwo. Polecam niepasteryzowane piwo "żywe". A co do mojego profilu, to oczywiście, zaraz go uzupełnię.

Comment

• JAQBA
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2006.08
          • 1352

No tak, kolega rokuje - odkrył Żywe i tu duży plus. Dla wielu uczestników tego forum wyższa półka to na pewno nie Lech, Żywiec, Warka itp. koncerniaki, które z możliwymi, głębokimi smakami piwnymi nie wiele mają wspólnego. Tak więc próbuj, wiele smaków przed Tobą. Witaj i Twoje

Comment

• anteks
            Generał Wszelkich Fermentacji
            🥛🥛🥛
            • 2003.08
            • 10768

witam i zachęcam do próbowania piw z niższej półki czy też mniej z mniej znanych Browarow
            nie wszystko złoto co się świeci
            Last edited by anteks; 2009-04-24, 13:35.
            Mniej książków więcej piwa

Comment

Przetwarzanie...
            X