Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Kawa69
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.04
    • 2

Witam

A więc chciałam przywitać się ze wszystkimi smakoszami. Mam na imię Kasia, jestem z Warszawy i ostatnio staram się zasmakować jak największej ilości różnorodnych piw, w celach edukacyjnych oczywiście Jeśli macie coś mało znanego, a godnego polecenia, to śmiało, nie pogniewam się za sugestie
    Pozdrawiam i życzę miłych, podchmielanych spotkań.
  • grzech
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.04
    • 4592

Zasugerujemy, ale jak wypełnisz profil.

Comment

• anteks
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛
      • 2003.08
      • 10812

witam, w Warszawie największy wybór to chyba tu
      Mniej książków więcej piwa

Comment

• krasnal45
        Porucznik Browarny Tester
        • 2008.02
        • 423

Nie zaczynamy zdania od "a więc"....a tak poważnie to witamy kolejną niewiastę w naszym gronie, Twoje

Comment

Related Topics

Collapse

• VanPurRz
          2015-09-06, Festiwal BRJ na Foksal
          VanPurRz
          6 września od 12.00 w piwiarni Ciechan na Foksal odbędzie się Festiwal BRJ.

Info: "Festiwal Browarów Regionalnych Jakubiak to nowe, nasycone smakiem i aromatem piwa wydarzenie, które odbędzie się 6 września w Ciechan na Foksal w Warszawie. Będzie można spróbować prezentowanych...
          2015-08-30, 19:02
        • anteks
          2013.05.25-26 - Swadzim (Auchan), Pokaz Warzenia
          anteks
          25 i 26.05.2013 w Auchan Swadzim odbędzie sie pokaz warzenia w wykonaniu doświadczonych piwowarów. Zachęcam do odwiedzenia w celach towarzysko/edukacyjnych
          2013-05-23, 17:13
        • Wukasch
          Wrocław, Rynek - Ratusz 9, Spiż
          Wukasch
          Jesli bedziecie we Wroclawiu to koniecznie musicie odwiedzic Rynek, moim zdaniem niepowtarzalny urok tegoz miejsca najlepiej pochlania sie wczesna noca. Wlasnie na rynku mozna wstapic do jednego (jesli sie dobrze orientuje) z trzech w Polsce minibrowarów,tylko tutaj Koleżanki i Koledzy mozecie zasmakowac...
          2002-08-31, 23:27
        • browarek38
          rozpoznać "żur od rosołu" a potem o piwie mówić
          browarek38
          witam wszystkich ... długo ten serwer obserwuję , czytam, analizuję pewne informacje itp ... to z racji pracy w branzy piwnej (może zboczenie zawodowe) ... niechcący poruszyłem pewien temat w innym dziale i okazało sie że warto o tym sie rozpisac dłużej ... zatem kilka słów wyjasnień ......
          2005-05-26, 13:01
        • Pogoniarz
          Tyskie na medal
          Pogoniarz
          Nie zuważyłem postów na ten temat,jeśli są z góry przepraszam.
          Jeżeli weżmiesz z butelki Tyskie zawieszkę,wypełnisz ją i dodasz:
          -10 kapsli-to masz szansę na 1 z 50 rocznych zapasów piwa Tyskie(360 puszek)
          -6 kapsli-1 z 3000 kufli Tyskie z kolekcji medalowej
          ...
          2003-07-24, 14:33
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...