Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Kawa69
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.04
    • 2

Witam

A więc chciałam przywitać się ze wszystkimi smakoszami. Mam na imię Kasia, jestem z Warszawy i ostatnio staram się zasmakować jak największej ilości różnorodnych piw, w celach edukacyjnych oczywiście Jeśli macie coś mało znanego, a godnego polecenia, to śmiało, nie pogniewam się za sugestie
    Pozdrawiam i życzę miłych, podchmielanych spotkań.
  • grzech
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.04
    • 4592

Zasugerujemy, ale jak wypełnisz profil.

Comment

• anteks
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛
      • 2003.08
      • 10812

witam, w Warszawie największy wybór to chyba tu
      Mniej książków więcej piwa

Comment

• krasnal45
        Porucznik Browarny Tester
        • 2008.02
        • 423

Nie zaczynamy zdania od "a więc"....a tak poważnie to witamy kolejną niewiastę w naszym gronie, Twoje

Comment

Related Topics

Collapse

• VanPurRz
          2015-09-06, Festiwal BRJ na Foksal
          VanPurRz
          6 września od 12.00 w piwiarni Ciechan na Foksal odbędzie się Festiwal BRJ.

Info: "Festiwal Browarów Regionalnych Jakubiak to nowe, nasycone smakiem i aromatem piwa wydarzenie, które odbędzie się 6 września w Ciechan na Foksal w Warszawie. Będzie można spróbować prezentowanych...
          2015-08-30, 19:02
        • Rzempek
          100 butelek czeka
          Rzempek
          Witam wszystkich miłośników piwa. Sam mam pierdolca na punkcie tegoż zacnego napoju (uwielbiam pszeniczne i typy ciemne angielskie) Niestety zostałem bezrobotny więc i muszę się pożegnac na jakiś czas z zakupami ciekawych (co niestety idzie w parze z wysoką ceną) piw.
          Główny...
          2009-04-03, 17:02
        • waldekpl1
          1000 piw do końca życia...
          waldekpl1
          Na wstępie chciałbym Was przywitać jako że to mój pierwszy temat. No właśnie taki cel postawiłem sobie jakiś czas temu , zasmakować wszystkiego od markowych browarów po najtańsze regionalne w ilości 1000 sztuk. Aktualnie w mojej kolekcji jest 50 browarów które wypiłem w okresie jakiś...
          2011-07-29, 22:11
        • Zyrek07
          Pierwsze piwo - do kitu...
          Zyrek07
          Witam!

Razem z 2 znajomymi kupiliśmy zestaw do ważenia piwa. Dosyć podstawowy (fermentator, balingometr, 20 butelek pet + korki no i brew kit).
          Dnia 22.06 zebraliśmy się u kolegi zrobić naszą pierwszą warkę. Doświadczenia nie mieliśmy wogule, ale po przewertowaniu instrukcji...
          2009-07-12, 14:01
        • kysiaczek
          Piwo godne polecenia na Słowacji to:....
          kysiaczek
          podajcie swoje typy - wybieram sie na Słowacje w najblizszym czasie i chcialbym zasmakowac tego co w Słowacji najlepsze (dodam ze w gre wchodzi wschodnia czesc Słowacji)
          2005-05-01, 21:57
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...