Witam, wszytkich na forum, mam nadzieję, że dowiem się dużo intersujących rzeczy na temat robienia piwka w domku. Aktualnie kierunkuje się na czytanie, czytanie i raz jeszcze czytanie tego co na forum, tak by nie zadawać pytyań na które odpowiedziano po 5 razy. Pozd Rafał
Witam wszystkich :-)
Collapse
X
-
Wybrałeś słusznądrogę i ona doprowadzi Cię do zamierzonego celu.
A jak już sobie poczytasz to nie bój się pytać. Pozdrawiam i Twoje"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Related Topics
Collapse
-
mieszkam w koszalinie pracuje w browarze na stanowisku filtrowy.jak sama nazwa mowi filtruje piwo.cos wiecej chcecie wiedziec to prosze zadawajcie pytania.
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Witajcie,
Panowie cel jest prosty: w ciagu pol roku z maks 2mce opoznieniem zrobic browar, maly, i na nim zarabiac dobrze.
Pewnie powiecie, ze ciezko, ze duza konkurencja itd. a ja wam na to tak:
plusy:
- od 10 lat mieszkam w Peru
- w miejscu...-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Witam wszystkich!
Jak pewnie większość z Was, po kilkuletnim okresie degustacji piw kraftowych, postanowiłem wreszcie stworzyć coś własnoręcznie. Czytanie poradników, forów, oglądanie filmów na YT to jedno- praktyka to jednak coś zupełnie innego. Krótko opiszę mój problem:...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
styl: sour ale
alk. 4,5%
Receptura debiutującego na rynku w listopadzie ub. roku lekkiego, sesyjnego kwacha była dla browaru Wild Beer jak pogoń za króliczkiem (czyli, w swobodnym tłum. z ang. "wild goose chase"). Osiągnięcie zamierzonego efektu fermentując piwo...-
Channel: Anglia
2015-10-20, 15:49 -
-
Zaczęło się.
Popełniłem swoją pierwszą warkę. Żółtodziób ze mnie, ale jestem pewnien, że mógłbym napisać coś co z powodzeniem mogłoby uchodzić, za antyporadnik domowego browarnictwa.
Zacznę od ogólnych refleksji.
Zacząłem od prostego brew-kita jasne pełne....-
Channel: Twoje warzenie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment