Witam

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • gabryel0
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.05
    • 1

Witam

Witam wszystkich Smakoszy Bursztynowego Trunku.
    Smakoszem jestem narazie fabryczniaka. Marka, ktora lubie i pije codziennie po pracy to Zywiec ze wzgledu na goryczke.
    Na forum jestem przez Wajsa z Radia Z. Uslyszalem rozmowe z jednym z Piwowarow. Niestety nazwiska nie pomne i postanowilem na poczatek poczytac.
    Poczytam, lykne teori, skompletuje sprzet i sprobuje cos uwarzyc.
    Pozdrawiam i zycze wszystkim piwowarom tego czego sie im zyczy (jeszcze nie wiem czego)
  • genea
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.02
    • 1515

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gabryel0 Wyświetlenie odpowiedzi
    Pozdrawiam i zycze wszystkim piwowarom tego czego sie im zyczy (jeszcze nie wiem czego)
    Najprościej mówiąc, życz wszystkiego najpiwniejszego
    No i witaj oczywiście
    Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
    Bractwo Piwne

Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
    Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...

Comment

• krasnal45
      Porucznik Browarny Tester
      • 2008.02
      • 423

Witaj serdecznie.....a zanim zaczniesz warzyć, zacznij najpierw kosztować jak smakuje piwo...Żywiec, Tyskie czy inne Lechy i Okocimie to tylko "wynalazki" piwopodobne....posiedzisz tu, poczytasz, posmakujesz to raz dwa Ci z głowy koncerniaki wyparują... Twoje zdrowie ...dziś Corneliusem

Comment

• jaro-w
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2006.10
        • 127

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gabryel0 Wyświetlenie odpowiedzi
        Witam wszystkich Smakoszy Bursztynowego Trunku.
        Smakoszem jestem narazie fabryczniaka. Marka, ktora lubie i pije codziennie po pracy to Zywiec ze wzgledu na goryczke.
        Na forum jestem przez Wajsa z Radia Z. Uslyszalem rozmowe z jednym z Piwowarow. Niestety nazwiska nie pomne i postanowilem na poczatek poczytac.
        Poczytam, lykne teori, skompletuje sprzet i sprobuje cos uwarzyc.
        Wszysto przed Tobązanim zaczniesz przygodę z warzeniem,spróbuj Ciechanowa,Konstancina czy Ambera.Odejdzie Ci ochota na przemysłowe;pzdr

Comment

Przetwarzanie...
        X