Witam wszystkich serdecznie, to mój pierwszy post w browarze. Cieszę się, że dołączyłem do tak zacnego grona. Na imię mam Dominik, interesuje się akwarystką no i oczywiście pije piwo Na forum trafiłem już jakiś czas temu szukając informacji o piwach rzadziej spotykanych, a wszystko zaczęło się od kiedy stwierdziłem, że piwo szeroko dostępne traci dla mnie smak, zastanawiałem się czy może ze mną cos nie tak, czy po prostu piwo takie sobie, no i wystarczyło trochę poszperać i popróbować, a picie piwa już nigdy nie było takie banalne strasznie posmakowały mi pszeniczniaki, jest to chyba mój ulubiony gatunek, oprócz tego staram się próbować wszystkiego i szukać tych ulubionych smaków. Na forum mam nadzieje zdobędę sporo wiedzy i nauczę się co nieco o piwach, pozdrawiam wszystkich i na zdrowie
Witam wszystkich Piwoszy
Collapse
X
-
Witaj
Też kiedyś działałem zgodnie z hasłem "Tyskie ponad wszystkie" Ale już mi przeszło Obecnie nie skupiam się na jednym piwie tylko eksperymentuję z różnymi gatunkami i browarami Na razie górą przenica i stouty...
Twoje zdrowieZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea Wyświetlenie odpowiedziprzenicaLast edited by genea; 2009-05-13, 10:13.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Dzięki za miłe powitanie, fajnie jest słyszeć miłe słowa o pszenicy, jak mówiłem kumplom żeby spróbowali to tylko narzekanie słyszałem, że jakieś takie mętne i dziwne w smaku – nie znają się i tyle :P. Musze przyznać, że jestem pod wrażeniem ogromu tematów i bazy piw których forumowicze skosztowali. Na razie staram się czytać i uczyć, mam nadzieje że z czasem również coś popisze. Na koniec dodam jeszcze, że strasznie spodobał mi się dział o domowym piwie, może i sam coś uwarzę, na zdrowie
Comment
-
Comment