Witam wszystkich serdecznie, pochodzę z Pasłęka, jestem dyplomowanym informatykiem (a jak ) jak i wielkim smakoszem piweczka Pamiętam jak byłem mały jak pierwszy raz spróbowałem złotej cieczy pomyślałem blech jak można to dziadostwo gorzkie lubić, jednak z biegiem czasu nastawienie się zmieniło na tyle że teraz do złotego wracam co wieczór Stronkę odkryłem przypadkowo poszukując piw oferowanych przez Netto o tym za moment. Ćwiczę na siłowni jednak browar mi w tym nie przeszkadza. Arnold Schwarzenegger gdy mieszkał jeszcze w Austrii po każdym trening chadzał do karczmy i zjadał całego kurczaka wypijając przy tym pięć piw... czy mu to zaszkodziło ? Nie prawda jest to że od piwa rośnie bebech rośnie od tego co przy piwku wcinamy a jak wiadomo piwo zmienia człowieka podczas picia w odkurzacz na jadło Jestem przywiązany do jednej marki piwka tj. Specjal ważone w sąsiednim mieście na miejscu drugim jest Żywiec a następne miejsca... dzięki następnym miejscom wśród znajomych mam ksywkę Chemik bo lubię testować wszystkie piwka, z różnym skutkiem zazwyczaj negatywnym bo próbuje wszystkiego co pojawi się w sklepach jak i super marketach jak na razie z supermarketowych piwem wartym zainteresowania jest BROK z Netto smakiem podchodzącym pod Heinekena
Pozdrawiam syćkich piwo konsumpcjonistów
Pozdrawiam syćkich piwo konsumpcjonistów
Comment