Witam wszystkich. Jestem nowym członkiem serwisu www.browar.biz. Nazywam się Grzesiek Sztank i mieszkam w Wawie. Zbieram etykiety piwne (od niedawna) Muszę przyznać, że bardzo mi się podoba ta strona... i muszę stwierdzić, że nie przypuszczałem, że tyle osób interesuje piwo... Jestem mile zaskoczony stroną i forum... Jeszcze raz mówię wszystkim "CZEŚĆ"!!!
Witam!!!
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Zajrzyj na PW (taka mała ikonka z kopertą na górze strony)Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.pl
Related Topics
Collapse
-
chciałbym coś skrócić z tej nazwy, ale wychodzi na to, że takie jest pełne brzmienie
piwo też jest pełne, dość krągłe i gładkie, moc znamionowa to 5,3 obrotu (tak piszą)
litrowa petka i gazetowa etykieta przywodzą na myśl najgorsze tradycje piwowarskie
zakupił ten...1 Photo-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Czesc
wita Was kapslarz z Bielska-Bialej. Nie przestalem zbierac kapsli ale troche wypadlem z obiegu, niektorzy z was byc moze mnie pamietaja stad, z forum kapslarskiego lub z jakiejs gieldy.
Z racji tego ze mieszkam na stale w Norwegii i bardzo rzadko jezdze do Polski (a jak juz...1 Photo-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Wyjątkowo dużo piw ponadprzeciętnie dobrych trafiło się na naszym ostatnim "panelu"
To piwo miało niedawno premierę na jarmarku przedświątecznym w Opolu - można było spróbować z kranu. Teraz na tapetę poszła u nas butelka z opolskim amfiteatrem w tle na ecie...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Mam na imię Piotr, mieszkam w Krakowie.
Zajawiłem się piwowarstwem, choć piwowar ze mnie na razie żaden. Bardzo imponują mi amatorscy piwowarzy i ich piwa. Co do mnie to mam na koncie piwo z ekstraktów z Gozdawy, było pijalne i przyjemne, co zachęciło mnie do dalszych kroczków....-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment