Kłania się świeżo zwerbowany forumowicz z Gdyni - strasznie podoba mi się Wasza formuła "zbiorowych recenzji", fajnie będzie korzystać z takiego zaplecza wiedzy przy szukaniu alternatyw dla pomyj od tytanów sprzedaży...
Witam
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Witaj
Alternatyw ci u nas dużo. Nie tylko 4Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem... -
Dzięki wszystkim za powitanie i wychylone szklanice - zaktywizuję się i będę bardziej produktywny, kiedy już lepiej zapoznam się z miejscowymi obyczajami, słowo.Comment
-
Related Topics
Collapse
-
Piwo które wydaje się sezonowym, jednorazowym wypustem z tego browaru. Chyba że się przyjmie i wtedy wejdzie do stałego portfolio tego nowego twórcy na irlandzkiej scenie craft. Zapowiada się jako konkretne uderzenie w język, gardło a może i dekiel.
PIANA: trwała jak przyjaźn pana prezydenta...-
Channel: Irlandia
2015-10-18, 13:59 -
-
muz: Marek Grechuta
sł.Witkacy
Na skale czarnej, spadającej w morze
stoi mój zamek.
Oplata go galeria w koronki z białego marmuru
w koronki z białego marmuru?
w koronki z białego marmuru?
tak!
chciałem coś pisać
co? co?...-
Channel: Śpiewnik
2003-11-07, 16:51 -
-
W związku ze zbliżającymi się świętami chciałem złożyć Wam, moi drodzy
skromne życzenia. A więc życzę Wam:
szczęścia w życiu osobistym, sukcesów w pracy, dobrego zdrowia,
domku z ogrodem i basenem, eleganckiej limuzyny, samych zwycięstw, spełnienia marzeń, miłych...-
Channel: Przy piwie
-
-
Przepraszam, że tak późno się przedstawiam.
Zarejestrowałem się na forum, bo miałem dość picia koncernowych sikaczy. Zacząłem więc od poszukiwania troszkę lepszych piw z mniejszych browarów, no i się udało. Trzeba przyznać, że w moim regionie znalazłem parę sklepów...-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Na stronie głównej są 3 najnowsze oceny piw, po kliknięciu "więcej ocen" pokaże się ich aż 5 ! Wchodząc na dowolne piwo z wybranej 5-ki, mamy średnią ocenę tego piwa, a po prawej pełną ofertę z danego browaru, wtedy klikając z góry na dół po nazwach piw, mamy szybki dostęp...
-
Channel: Sprawy techniczne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment