Proszę o przyjęcie mnie do grona zdeklarowanych wielbicieli piwa ten boski napój z racji pracy za barem stał się ostatnio moją największą pasją, staram się nie tylko degustować ale także dowiedzieć jak najwięcej o piwie, nie tylko dlatego żeby móc doradzać klientom ale też z czystej miłości do tegoż szlachetnego trunku przyznam się że jestem najwierniejszym piwoszem w pubie w którym pracuje i zwykle powoduje spore braki w asortymencie i pustoszę zasoby najrzadszych piw Jako świeżakw tym temacie liczę na konstruktywne dyskusje i rzetelne opinie starszych i bardziej doświadczonych "piwomanów" :-)
Witam wszystkich!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika granat862 Wyświetlenie odpowiedziWitam Cie serdecznie.
Twoje zdrowie Skalakiem 12
P.s. To co zarobisz za barem chyba tracisz na te piwka
Comment
-
-
Witaj w gronie lajboCKów.
Na tym forum o piwie dowiesz się wszystkiego, ale esencją są spotkania w realu. Wtedy można z ust spijać (popijając piwem) wiedzę płynącą od wtajemniczonych w meandry piwa i piwowarstwa
Po prostu wpadnij kiedyś na spotkanie, może w przyszłym tygodniu coś zorganizujemy.
Zapraszam i pozdrawiamTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dontedra Wyświetlenie odpowiedziProszę o przyjęcie mnie do grona zdeklarowanych wielbicieli piwa
Witaj, już chyba czujesz się przyjęta
pozdrawiam M.Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
Comment