Witam! Cieszę się, że trafiłem na ciekawą stronę o napoju który uwielbiam. Z reguły piję Tyskie, Warkę czerwoną lub Żywca- tak . Gdziekolwiek jestem a jest miejscowy browar- smakuję lokalnego piwka. Pozdrawiam wszystkich
Witam
Collapse
X
-
Zajrzyj do działu Piwo gdzie.
Tam znajdziesz informacje gdzie w swojej okolicy znajdziesz ciekawe piwa, a jest ich nie mało.
Mam nadzieje że szybko odnajdziesz prawdziwy smak piwa.
Twoje zdrowieSzklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy." -
kolega przegapił najlepszy czas gdy była Smocza Głowa. mimo to wiatam i gorąco zachęcam do poszukiwań piwnych.
Comment
Related Topics
Collapse
-
Ekstr. 16%
Alk. 5,3%
Aromat -palony słód, trochę kawy
Piana - bardzo ciemna (brązowa), zdecydowanie wysoka, niezbyt trwała, prawie nic nie zostawia
Barwa - smolista, nieprzejrzysta
Wysycenie - średnie, musujące
Smak - palony słód, ciut kwasku, łagodna...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
alk. poniżej 0,5; ekstrakt 10,1 °; cena 7,99 PLN w Żabkach
Zapewne pod kątem Baltic Porter Day. Niestety mam mieszane uczucia, bo mnie nie smakuje. Już sam pomysł, że takie piwo może być bezalkoholowe budzi wątpliwości kto tu wprowadza klienta w błąd. Owszem były lajtowe wersje...1 Photo-
-
-
Seria "Party Starter" dla Żabki, o której w rozmowie z Kopyrem gdzieś tak z rok temu wspominał Zwierzyna nieco się rozrosła przez ten czas. Były już NZ Pale Ale, West Coast IPA, Session IPA, West Coast APA, Hazy APA oraz East Coast IPA (może coś mi jeszcze umknęło). No i trafiło...
-
2024-07-07, 11:32 -
-
od samego poczatku mam problem z brewkitem mexican carveza. Start piatek 18.5 Fermentacja jakas dziwna zero piany, a blg spadało dzis wynosi 0. Otwieram brzeczke, pachnie ladnie próbuje i smakuje jak woda z leciutka nutka chmielu i w dodtaku balingometr pokazuje wszystko na 0. ta woda nawet nie ma...
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Wydawało mi się, że takich miejsc już nie ma w naszym kraju, a tu proszę, uchował się jeden rodzynek w Radomiu. W centrum miasta, od kilku już dekat, w jednej z kamienic, znajduje się piwny bar, w którym to leją na codzień z beczki Belfasta oraz Warkę. Belfast jest polewany za osiem złociszy...
-
Channel: Mazowieckie
2025-02-22, 05:17 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment