Witam

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Sozek
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.06
    • 3

Witam

Witam! Cieszę się, że trafiłem na ciekawą stronę o napoju który uwielbiam. Z reguły piję Tyskie, Warkę czerwoną lub Żywca- tak . Gdziekolwiek jestem a jest miejscowy browar- smakuję lokalnego piwka. Pozdrawiam wszystkich
  • granat862
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2004.12
    • 945

Zajrzyj do działu Piwo gdzie.
    Tam znajdziesz informacje gdzie w swojej okolicy znajdziesz ciekawe piwa, a jest ich nie mało.
    Mam nadzieje że szybko odnajdziesz prawdziwy smak piwa.
    Twoje zdrowie
    Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."

Comment

• e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19261

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sozek Wyświetlenie odpowiedzi
      Witam! Cieszę się, że trafiłem na ciekawą stronę o napoju który uwielbiam. Z reguły piję Tyskie, Warkę czerwoną lub Żywca- tak . Gdziekolwiek jestem a jest miejscowy browar- smakuję lokalnego piwka. Pozdrawiam wszystkich
      u nas już nie ma kolega przegapił najlepszy czas gdy była Smocza Głowa. mimo to wiatam i gorąco zachęcam do poszukiwań piwnych.

Comment

• Sozek
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2009.06
        • 3

No niestety nie kojarzę tego lokalu.. W tym tygodniu wybieram się do Bytowa na wieczór kawalerski, może w tamtej okolicy zasmakuję czegoś ciekawego

Comment

• e-prezes
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2002.05
          • 19261

Smocza Głowa to piwo, które było dostępne w kilku knajpach w Krakowie. W Bytowie chyba był browar

Comment

Przetwarzanie...
          X