Piwosze wszystkich krajow laczcie sie - Witam serdecznie!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ariusz
    Porucznik Browarny Tester
    • 2009.06
    • 484

Piwosze wszystkich krajow laczcie sie - Witam serdecznie!

Witam wszystkich, ktorzy dbaja o utrzymanie miejsc pracy w browarach i branzach zwiazanych ze zlocistym napojem! Bardzo lubie ten zlocisty napoj i testuje sobie co weekend nowe gatunki. Mam ulatwione zadanie, gdyz mieszkam w kraju, ktory posiada mnostwo browarow czyli po drugiej stronie Odry. Moim zlocistym napojem numer jeden jest pszeniczniak, dokladniej jego jasna wersja. Rejestrujac sie tutaj, mam nadzieje, ze znajde piwoszow, z ktorymi moglbym wymienic sie piwami, w szczegolnosci pszeniczniakami! Pozdrawiam!!!
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10798

witam kolegę z zachodu
    Mniej książków więcej piwa

Comment

• genea
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2006.02
      • 1515

Witaj
      Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
      Bractwo Piwne

Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
      Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...

Comment

Related Topics

Collapse

• Ahumba
        2024.11.29-30 - Litwa, Wilno, Wileński Festiwal Piwa
        Ahumba
        Najfajniejsze wydarzenie roku na Litwie, które już po raz czwarty zaprasza wszystkich koneserów wyśmienitego smaku! 2 epickie dni wypełnione 2000 entuzjastów rzemiosła, 36 browarami z 15 krajów, 20 twórcami rzemieślniczej i wykwintnej żywności, a co najważniejsze – wypełnione wyłącznie...
        Start
        2024-11-29
        Koniec
        2024-11-30
        Adres
        Savanorių pr. 178B Wilno
        2024-10-28, 10:14
      • Pitr96
        Piwa z krajów uczestniczących w mundialu w Katarze
        Pitr96
        Cześć,

Mam nadzieję, że piszę w odpowiednim miejscu forum - jeśli nie, proszę o korektę. A przybyłem tutaj, poszukując pomocy. Znalazłem w necie kiedyś ciekawy challenge, mianowicie gość kupił piwo z każdego państwa, które grało w piłkarskich mistrzostwach świata i...
        2022-10-24, 10:09
      • dadek
        Rumunia, Cluj Napoca, Strada Traian Vuia 126, Hophead Brewing [bez wyszynku]
        dadek
        Browar odwiedziliśmy 8.08.2023. Obecnie mieści się on w nowej hali w zupełnie przeciwnej lokalizacji niż tam gdzie wizytował Bastion, bo na wschodzie miasta przy Strada Traian Vuia 126. Z centrum miasta można tu dojechać trolejbusem lub wysiąść z pociągu na stacji Cluj-Napoca Est i dojść...
        2023-10-22, 20:47
      • ignacyk
        Witam wszystkich
        ignacyk
        Witam i pozdrawiam że Śląska Cieszyńskiego, ciekawią mnie bardzo piwne zagadnienia, jestem przekonany, że mi się tutaj spodoba.
        2023-07-17, 14:52
      • dadek
        Chorwacja, Split, Dinka Šimunovića 14a, Pivovara Tap B
        dadek
        Większość turystów odwiedzających Split nie wysuwa nosa poza piękne historyczne stare miasto. A przecież to prawie 200 tysięczne miasto, miejscowi tu normalnie żyją i od niezbyt dawna mają możliwość napić się piwa. Oczywiście chodzi o minibrowary bo wszeobecne w marketach koncernówki...
        2021-09-18, 01:49
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...