Witam wszystkich, ktorzy dbaja o utrzymanie miejsc pracy w browarach i branzach zwiazanych ze zlocistym napojem! Bardzo lubie ten zlocisty napoj i testuje sobie co weekend nowe gatunki. Mam ulatwione zadanie, gdyz mieszkam w kraju, ktory posiada mnostwo browarow czyli po drugiej stronie Odry. Moim zlocistym napojem numer jeden jest pszeniczniak, dokladniej jego jasna wersja. Rejestrujac sie tutaj, mam nadzieje, ze znajde piwoszow, z ktorymi moglbym wymienic sie piwami, w szczegolnosci pszeniczniakami! Pozdrawiam!!!
Piwosze wszystkich krajow laczcie sie - Witam serdecznie!
Collapse
X
-
WitajZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
Related Topics
Collapse
-
Najfajniejsze wydarzenie roku na Litwie, które już po raz czwarty zaprasza wszystkich koneserów wyśmienitego smaku! 2 epickie dni wypełnione 2000 entuzjastów rzemiosła, 36 browarami z 15 krajów, 20 twórcami rzemieślniczej i wykwintnej żywności, a co najważniejsze – wypełnione wyłącznie...
-
Channel: Festiwale piwne
2024-10-28, 10:14 -
-
Cześć,
Mam nadzieję, że piszę w odpowiednim miejscu forum - jeśli nie, proszę o korektę. A przybyłem tutaj, poszukując pomocy. Znalazłem w necie kiedyś ciekawy challenge, mianowicie gość kupił piwo z każdego państwa, które grało w piłkarskich mistrzostwach świata i...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Browar odwiedziliśmy 8.08.2023. Obecnie mieści się on w nowej hali w zupełnie przeciwnej lokalizacji niż tam gdzie wizytował Bastion, bo na wschodzie miasta przy Strada Traian Vuia 126. Z centrum miasta można tu dojechać trolejbusem lub wysiąść z pociągu na stacji Cluj-Napoca Est i dojść...
-
Channel: Rumunia
-
-
Witam i pozdrawiam że Śląska Cieszyńskiego, ciekawią mnie bardzo piwne zagadnienia, jestem przekonany, że mi się tutaj spodoba.
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Większość turystów odwiedzających Split nie wysuwa nosa poza piękne historyczne stare miasto. A przecież to prawie 200 tysięczne miasto, miejscowi tu normalnie żyją i od niezbyt dawna mają możliwość napić się piwa. Oczywiście chodzi o minibrowary bo wszeobecne w marketach koncernówki...
-
Channel: Chorwacja
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment