Witam wszystkich serdecznie. Nie spodziewałem się, że istnieje tak ciekawe forum o tematyce piwa. Mam nadzieje, że was w domu nie biorą za "alkoholika"? Bo mnie czasami tak nazywają, widząc jak przywożę kilka piwek różnego rodzaju i cedzę sobie przed TV lub monitorem laptopa. Może mnie ktoś uświadomi, że jestem jednym z wielu piwoszy, którzy kochają piwo nie za jego %, ale za jego smak ?
Witam wszystkich smakoszy
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kaczal Wyświetlenie odpowiedzijestem jednym z wielu piwoszy, którzy kochają piwo nie za jego %, ale za jego smak ?Mniej książków więcej piwa
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kaczal Wyświetlenie odpowiedziCzyli jednak nie trafiłem w wyrafinowane gusta z tym noteckim ?Last edited by Twilight_Alehouse; 2009-06-23, 20:29.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kaczal Wyświetlenie odpowiedzi(...) widząc jak przywożę kilka piwek różnego rodzaju i cedzę sobie przed TV lub monitorem laptopa(...)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kaczal Wyświetlenie odpowiedziMoże mnie ktoś uświadomi, że jestem jednym z wielu piwoszy, którzy kochają piwo nie za jego %, ale za jego smak ?Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
Comment