Uszanowanie!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dzwie
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.08
    • 2

Uszanowanie!

Witam Panie koneserki i Panów koneserów.

Mieszkam we Wrocławiu, z zawodu jestem biologiem, piwa nie produkuję - smakuję. Najchętniej smakuję Indian Pale Ale z browaru Kocour (innymi mocno aromatycznymi nie gardzę). Piwnych parafernaliów nie kolekcjonuję. Bardziej obserwuję niż reaguję.

Kłaniam się, pozdrawiam.

dźwie
  • Maggyk
    Szara Adminiscjencja
    🍼
    • 2004.05
    • 5618

Witam serdecznie. Rozsmakowani jesteśmy w tym samym piwie - też nie mogę mu się oprzeć
    Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
    Piwo domowe -
    Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
    PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• silvian
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2008.08
      • 727

A reszta jest rozsmakowana w piwie w ogóle ale również wita serdecznie.

Comment

• grzech
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2001.04
        • 4592

Nie wierzę. Nie-piwowar?! Witaj!!!

Comment

• Basik
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2006.06
          • 1308

Miło powitać kolegę z Wrocławia, Twoje

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
            Ursus, Azuga Nefiltrată Weissbier
            e-prezes
            Nazwa Azuga nawiązuje do dawnej marki (browaru w Azudze), którą pośrednio SABMiller kupił rękami miejscowego molocha - Ursusa w 2009 roku i zamknął po kilku miesiącach. Fizycznie pozbył się browaru w 2014 wyburzając go kompletnie. Zresztą Ursus a wlaściwie SABMiller ma kilka działających...
            2023-01-30, 13:03
          • dadek
            Chorwacja, Zagrzeb, Illica 222, Pivana/Pivovara Grif
            dadek
            To miejsce odwiedziłem już przy swojej pierwszej wizycie w Zagrzebiu, a było to już 20 lat temu... Wtedy w Chorwacji (zupełnie tak jak w Polsce) specjalnego wyboru piw nie było a tu, kilka minut tramwajem od ścisłego centrum, zawsze lało się Ožujsko czy Zagrebačko ze znajdującego się...
            2021-09-09, 22:46
          • hubik77
            Uszanowanie! I cycki!
            hubik77
            Witajcie,
            od razu przepraszam za te cycki, ale mam wrażenie, że dział powitalny jest lekko martwy, więc cyckami chciałem zdobyć jakąkolwiek atencję, ryzykując zarazem bana na dzień dobry

Pojawiłem się tu z zamiarem czysto handlowym, sprzedać pokale Browaru Grodziskiego,...
            2020-07-31, 22:38
          • e-prezes
            Amber, Po godzinach bezalkoholowy Porter Bałtycki
            e-prezes
            alk. poniżej 0,5; ekstrakt 10,1 °; cena 7,99 PLN w Żabkach

Zapewne pod kątem Baltic Porter Day. Niestety mam mieszane uczucia, bo mnie nie smakuje. Już sam pomysł, że takie piwo może być bezalkoholowe budzi wątpliwości kto tu wprowadza klienta w błąd. Owszem były lajtowe wersje...
            2024-12-03, 22:18
          • e-prezes
            Pinta, Party Pacific Lager
            e-prezes
            Seria "Party Starter" dla Żabki, o której w rozmowie z Kopyrem gdzieś tak z rok temu wspominał Zwierzyna nieco się rozrosła przez ten czas. Były już NZ Pale Ale, West Coast IPA, Session IPA, West Coast APA, Hazy APA oraz East Coast IPA (może coś mi jeszcze umknęło). No i trafiło...
            2024-07-07, 11:32
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...