witam wszystkich piwoszy:)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • wariat5
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.08
    • 3

witam wszystkich piwoszy:)

pozdrawiam z grudziądza fajnie, że jest takie forum mam nadzieję, że znajdę tu wiele ciekawych informacji o piwie. sam po wielu eksperymantach gustuję przede wszystkim w tatrze, ale szukam też innych dobrych smaków - jak na razie bez rezultatu
  • Infam
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2005.05
    • 715

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wariat5
    pozdrawiam z grudziądza fajnie, że jest takie forum mam nadzieję, że znajdę tu wiele ciekawych informacji o piwie.
    Witamy uniżenie. Zapewniam, że jeśli sił starczy - znajdziesz.
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wariat5
    sam po wielu eksperymantach gustuję przede wszystkim w tatrze, ale szukam też innych dobrych smaków - jak na razie bez rezultatu
    Nie przejmuj się. Pierwszy krok wykonałeś. Zasmakowałeś w Tatrze. Wszystko przed Tobą!
    "Dużo to nie znaczy Dobrze
    Dobrze znaczy dużo"

Comment

• krasnal45
      Porucznik Browarny Tester
      • 2008.02
      • 423

Hmm.....tak mi ta Tatra tam nie spasowała że w pierwszym czytaniu wyszło mi że gustujesz w teatrze...... no cóż, każdy od czegoś zaczynał, ale jak wspomniał już Infam, wszystko przed Tobą...... witaj serdecznie, czytaj i smakuj a o Tatrze szybko zapomnisz...... Twoje

Comment

Related Topics

Collapse

• lybka
        Witam Piwoszy
        lybka
        Cześć pochodzę ze Sląska, uwielbiam piwo, pozdrawiam wszystkich
        2020-06-14, 15:08
      • dadek
        Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
        dadek
        Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
        2025-01-12, 18:42
      • darekd
        Eichbaum, Cronus German Pilsner
        darekd
        Piwo dostępne w Sieci Stokrotka. Puszka była tak oldskulowa, że musiałem to kupić, szczególnie że cena (ok. 2,80 PLN) zachęcała do podjęcia tego ryzyka.
        Jest to piwo kierowane do litewskiej firmy Maxima (która jest właścicielem Stokrotki). Na puszce jest skład (woda, słód, chmiel)...
        2025-01-04, 01:50
      • dadek
        Belgia, Leuven, Borstelsstraat 20, Brouwerij De Coureur
        dadek
        Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu". Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
        2024-10-17, 00:22
      • dadek
        Belgia, Gent, Vrijdagmarkt 50, Dulle Griet
        dadek
        Piwiarnia na największym placu w Gent szczycąca się ofertą 500 piw. Oczywiście nie lanych (bo tych jest 10) ale butelkowych. Szczycą się również otwarciem podwojów już w 1978 roku, jednak tradycją nawiązują do wcześniejszych wieków gdy to na piwo wpadali wozacy dostarczający produkty...
        2024-10-03, 20:34
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...