Witam i zapraszam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Seti
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.09
    • 4

Witam i zapraszam

wszystkich miłośników piwa na Bielkowskie Koźlaki - dzisiaj w Bielkówku koło Gdańska
    Jesteśmy niezależnym rodzinnym browarem z Pomorza. Warzymy jak na dobre rzemiosło przystało. Spróbuj naszych piw: Żywe, Koźlak, Pszeniczniak, Amber naturalny, APA i serii Po Godzinach.

Ja się zaraz tam wybieram, może się spotkamy ?
    Pozdrawiam
  • YouPeter
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.05
    • 2379

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seti
    wszystkich miłośników piwa na Bielkowskie Koźlaki - dzisiaj w Bielkówku koło Gdańska
    Jesteśmy niezależnym rodzinnym browarem z Pomorza. Warzymy jak na dobre rzemiosło przystało. Spróbuj naszych piw: Żywe, Koźlak, Pszeniczniak, Amber naturalny, APA i serii Po Godzinach.

Ja się zaraz tam wybieram, może się spotkamy ?
    Pozdrawiam
    Oj z pewnością kogoś spotkasz. A nawet kilkadziesiąt osób z browar.biz
    Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
      Artezan (Błonie), Zapraszam do baru
      ART
      Hazy ipa. Informują że uwarzono z przyjaciółmi więc się ojciec skusił na zakup.

piszą że użyto hbc586 i hbc630.

Błotnista mętność. W aromacie jest pietrucha, owoce, taki trochę mosaic na sterydach. Nie czuć tych 16 ballingów. Dobre. Pewnie zwodnicze ...
      2022-11-25, 19:33
    • ART
      Jak tworzyć nowe wpisy w dziale Wydarzenia?
      ART
      Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.

Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.

Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...
      2024-10-12, 20:15
    • e-prezes
      Perła, Doppel bock
      e-prezes
      Na etykiecie z dopiskiem "Koźlak dubeltowy" oraz na kapslu (nowym) "Sezonowe specjalności". Czyli zapowiada się być może odświeżenie starszych produktów (porter dostał już wcześniej nowy wygląd) oraz stworzenie czegoś nowego. Być może na bazie doświadczeń ze...
      2024-01-24, 14:47
    • zasada
      Ulubione suche drożdże - ankieta google
      zasada
      Zainspirowany artykułem z przedostatniego numeru BYO oraz posiłkując się pomysłem z HBT (KLIK) zapraszam do ankiety Google:

https://forms.gle/vVWLc6ac2YA83WDEA

Dotyczy ona ulubiony suchych szczepów do:
      1. Amerykańskich ejli (poza mętnymi).
      2. Mętnych amerykańskich...
      2023-07-20, 08:18
    • Konrad131
      Witam szanowne grono!
      Konrad131
      Wypadałoby się przedstawić, a więc:
      do emerytury " traciłem czas" głównie na podróże starym motocyklem, których opisy znajdują się na mojej stronce konrad.r4y.pl( bez 3xw na początku)- zapraszam do lektury
      Na pasku u góry strony głównej jest coś o mnie, więc aby...
      2023-03-31, 14:18
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...