Pozdrawiam całą piwną brać, mam 31 wiosen, mieszkam w Krasnymstawie - Chmielaki Krasnostawskie słyszeliście o takiej imprezie ?? trafiłem tu przez przypadek - szukając nowego piwa niepasteryzowanego, lub jakiegoś regionalnego nieoszlifowanego diamencika, a tu proszę - cała rzesza piwoszy!!! Jestem SZCZĘŚLIWY WASZE zdrowie
Witam degustatorów napoju BOGÓW!!!!
Collapse
X
-
Witamy Nie, nie znamy Chmielaków A co to takiego?
A co do diamentów, to pewnie tu parę znajdzieszZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tomek111-1 Wyświetlenie odpowiedziPozdrawiam całą piwną brać, mam 31 wiosen, mieszkam w Krasnymstawie - Chmielaki Krasnostawskie słyszeliście o takiej imprezie ?? trafiłem tu przez przypadek - szukając nowego piwa niepasteryzowanego, lub jakiegoś regionalnego nieoszlifowanego diamencika, a tu proszę - cała rzesza piwoszy!!! Jestem SZCZĘŚLIWY WASZE zdrowiePozdrawiam
Artur
Comment
-
-
Witam i pozdrawiam obydwu ziomali z K-stawu
Dobra rada na niepasteryzowane z za miedzy: telefon w tygodniu do Jagiełły z pytaniem kiedy mają rozlew i wtedy szybka wyprawa, uderzacie do p. Tadzia albo innego kompetentnego pracownika i kupujecie piwka, które nie wjechały jeszcze do pasteryzatora Czasami warto.
Comment
-
Comment