Witam wszystkich

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Tom_89
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.10
    • 11

Witam wszystkich

Witam,
    zarejestrowałem się w piątek ale dopiero teraz mam czas przywitać się bo znowu w domu jestem kilka razy już odwiedzałem tutaj poszczególne tematy z googlowania ale teraz się zarejestrowałem. Myślę że dzięki stronie poznam rożne mniej znane piwa która potem będzie można spróbować.
    Pozdrawiam
  • pirackamuza
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.12
    • 1908

Witaj i wracaj kibicować Polkom
    Toruń przeprasza za Radio Maryja
    www.bobofruty.pl

Comment

• JAQBA
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2006.08
      • 1352

Powitać smakosza - Twoje

Comment

• genea
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2006.02
        • 1515

Witaj
        Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
        Bractwo Piwne

Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
        Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...

Comment

• pejo75
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2009.07
          • 23

witaj twoje zdrowko

Comment

• jip
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2009.10
            • 2

Witajcie i Wasze zdrówko, jeszcze chodzę tu jak niewidomy, myślę jednak, że po wypiciu kilku dębowych mocnych wzrok wróci. Wylądowałem tutaj po zwiedzeniu browaru i zainteresowaniu się piwem od środka, coby pić piwo mniej bezmyślnie... na początek tyle i pozdrawiam....

Comment

• wogosz
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2005.12
              • 1007

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jip
              po wypiciu kilku dębowych mocnych
              Wylądowałem tutaj po zwiedzeniu browaru
              Cześć. Czyżbyś pochodził ze stolicy Kraju Podziemnej Pomarańczy? Wypełnij profil to trochę Cię poznamy.

Comment

• krasnal45
                Porucznik Browarny Tester
                • 2008.02
                • 423

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jip Wyświetlenie odpowiedzi
                Witajcie i Wasze zdrówko, jeszcze chodzę tu jak niewidomy, myślę jednak, że po wypiciu kilku dębowych mocnych wzrok wróci. Wylądowałem tutaj po zwiedzeniu browaru i zainteresowaniu się piwem od środka, coby pić piwo mniej bezmyślnie... na początek tyle i pozdrawiam....
                Hmm...po tym mocnym dębowym to ze wzrokiem możesz mieć tylko jeszcze większe kłopoty ale eksperymentuj, eksperymentuj, tutaj znajdziesz dobrą drogę ...... Twoje

Comment

• jip
                  Szeregowy Piwny Łykacz
                  • 2009.10
                  • 2

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krasnal45 Wyświetlenie odpowiedzi
                  Hmm...po tym mocnym dębowym to ze wzrokiem możesz mieć tylko jeszcze większe kłopoty ale eksperymentuj, eksperymentuj, tutaj znajdziesz dobrą drogę ...... Twoje
                  Dębowa u mie wpływa na wzrok pozytywnie, dostrzegam rzeczy (po dębowym), które przedtem nie widziałem, a takie inne nie mocne, przelatuje i wylatuje, a skutki pozostawione żadne, chyba, że więcej ścieków....

Comment

• krasnal45
                    Porucznik Browarny Tester
                    • 2008.02
                    • 423

Dębowa u mie wpływa na wzrok pozytywnie, dostrzegam rzeczy (po dębowym), które przedtem nie widziałem, a takie inne nie mocne, przelatuje i wylatuje, a skutki pozostawione żadne, chyba, że więcej ścieków....
                    Oj długa droga przed Tobą... piwo to nie tylko procenty, to przede wszystkim coś czego koncerniaki nigdy nie miały, nie mają i mieć nie będą....wysublimowany smak, aromat, powiem więcej...DUSZĘ.... pokosztuj ciechana, ambera, piw niepasteryzowanych, kożlaków...a może piw pszenicznych....... powiem tak, za rok powróć do tego wątku dzisiejszego a założę się że się uśmiechniesz.....

Comment

• anteks
                      Generał Wszelkich Fermentacji
                      🥛🥛🥛
                      • 2003.08
                      • 10768

Powitać ziomka
                      Mniej książków więcej piwa

Comment

• Tom_89
                        Szeregowy Piwny Łykacz
                        • 2009.10
                        • 11

Dlatego właśnie i ja się tutaj zarejestrowałem jak pisałem aby znaleść jakieś ine piwa niż te na wielką produkcję, np: Tyskie które pijam przeważnie.
                        Last edited by Tom_89; 2009-10-07, 21:16.

Comment

• Darek_J-23
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2009.09
                          • 34

Ja tez Debowa popijam Debowym

Comment

Przetwarzanie...
                          X