Witajcie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Lino
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.10
    • 1

Witajcie

Witam wszystkich. Jestem dość młodym entuzjastą browarnictwa amatorskiego. Mam nadzieje że, dzięki wam jako zupełny laik poszerzę swoje horyzonty w tej jakże zacnej i przez wielu uwielbianej dziedzinie.

Pozdrawiam. I mam nadzieje że, dzięki Waszym wskazówką zaowocuje to w przyszłości jakimś wyśmienitym
    Ostatnia zmiana dokonana przez Lino; 2009-10-13, 22:14.
  • pejo75
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.07
    • 23

witaj twoje

Comment

• granat862
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2004.12
      • 945

Informacji znajdziesz tu mnóstwo.
      Twoje zdrowie.
      Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."

Comment

Related Topics

Collapse

• krechj
        Wprowadzenie do siebie i baru oraz szukanie informacji i zdjęć związanych z Browarem
        krechj
        Witajcie przyjaciele!

Pomyślałem, że się przedstawię, jestem z Minnesoty w USA i prowadzę badania nad moimi przodkami, którzy wyemigrowali tu z Niemiec. Podczas badań odkryłem Browar Krech, i chociaż związek jest odległy, to wciąż jest to niesamowite znalezisko dla takiego...
        2020-08-31, 16:48
      • PiotrN
        Witajcie !
        PiotrN
        Mam na imię Piotr, mieszkam w Krakowie.
        Zajawiłem się piwowarstwem, choć piwowar ze mnie na razie żaden. Bardzo imponują mi amatorscy piwowarzy i ich piwa. Co do mnie to mam na koncie piwo z ekstraktów z Gozdawy, było pijalne i przyjemne, co zachęciło mnie do dalszych kroczków....
        2020-01-09, 11:10
      • heckler
        Czechy, Paskov, Nádražní 28, Panský pivovar v Paskově
        heckler
        Paskov to niewielkie miasteczko leżące w kraju morawsko-śląskim pomiędzy miastami Ostrava i Frýdek-Místek. Ponieważ wiedzieliśmy, że wkrótce tam ma ruszyć nowy browarek na drugi dzień po piwnym święcie we Frydku postanowiliśmy udać się do Paskova na rekonesans. Piękna, słoneczna...
        2019-08-10, 07:38
      • mkocielnik
        Witajcie Miłoścnicy Złotego Trunku
        mkocielnik
        Witam serdecznie,
        małymi krokami zmierzam ku dalszemu rozwojowi względem wyrobu piwa domowego.
        Mam za sobą dwie wytworzone partie z brewkitu (obie IPA). Mimo godzin spędzonych na forach dziedzinowych, szkole Youtube oraz literaturze do obu partii ma pewne ALE.

W obu...
        2018-12-14, 16:04
      • smorczak
        Witajcie
        smorczak
        Cześć,

Chciałem gorąco powitać wszystkich piwowarów na forum.
        Swoją przygodę z piwowarstwem domowym rozpocząłem na początku 2018 roku i powoli zdobywam wiedzę i staram się robić co raz to lepsze warki
        2018-11-30, 13:16
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...