Nowy na pokładzie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Roscoe
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.11
    • 8

Nowy na pokładzie

Widam serdecznie wszystkich amatorów złocistego (tak się mówi :P) trunku!
    Pochodzę z Wrocławia, na imię mi Marcin. Jestem przedstawicielem młodszego, pokolenia. Rocznik 90 żeby nie było że nieletni!
    Oprócz piwa intereruje mnie jeszcze muzyka. Konkretnie blues-rock (blues i rock również ;] ). Amatorsko pobrzdękuję na gitarze, chciałbym nauczyć się śpiewać i grać na harmonijce ustnej.
    Studiuję dziennikarstwo muzyczne na Dolnośląskiej Szkole Wyższej (rok pierwszy).
    W przyszłości będę kosmonautą
  • grzech
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.04
    • 4592

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Roscoe
    chciałbym nauczyć się śpiewać i grać na harmonijce ustnej.
    Jednocześnie, dość trudne.

Comment

• slavoy
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🥛🥛🥛
      • 2001.10
      • 5056

O, widzisz dobry człowiecze, jakbyś od razu napisał, żeś z Wrocka, bądź wypełnił profil, wcześniej byłbyś odpowiednio pokierowany.
      Maggyk już Cię zaprosiła na pokaz warzenia, a ja zapraszam na copiątkową degustację w Czeskim Raju. Może i jakieś domowe się na zachętę znajdzie
      Ostatnia zmiana dokonana przez slavoy; 2009-11-12, 21:00. Powód: blablabla
      Dick Laurent is dead.

Comment

• krasnal45
        Porucznik Browarny Tester
        • 2008.02
        • 423

Powitać serdecznie ze Śląska............. ciekaw jestem z jakim piwem polecisz w ten kosmos, a może browar zabierzesz ..... Twoje

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
          Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
          dadek
          Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
          2024-10-23, 00:37
        • darekd
          Zarzecze [Kingpin], Burlesca
          darekd
          Saison leżakowany po czerwonym winie Rondo z dolnośląskiej winnicy Moderna. Nagroda Kraft Roku 2022 (Wood&Barrel Aged Wild Beer)

14% ekstr.
          6,9% alk.

Chmiele: East Kent Golding, Styrian Golding, Hallertau Blanc, Nelson Sauvin. Jest też skórka pomarańczy
          ...
          2023-08-28, 23:16
        • bastion
          Ukraina, Wozniesiensk, Odeska 26, Sokolivskie i Falcon.
          bastion
          Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
          Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.

Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...
          2022-02-01, 22:22
        • Raciborz
          Labska Stezka rowerowa w Czechach i browary przy niej
          Raciborz
          No to relacja z naszego wyjazdu. cel to Łabska ścieżka rowerowa a konkretnie jej odcinek na terytorium Czech . Na początek trochę statystyk. Na starcie nie stawiły się dwie osoby, jedna nie dostała zgody lekarza a jako że miały jechać na tandemie to automatycznie druga odpadła . Więc...
          2019-08-29, 12:05
        • heckler
          Czechy, Brno, Komárovská 466/16, Pivovar Stern
          heckler
          Dzielnica Brna - Komárov to kolejne miejsce w którym od niedawna działa mały browarek. Aby do niego dotrzeć mijamy stojące na przeciwko siebie dwa niebieskie, piętrowe budynki z dużym szyldem ,nove fitness, oraz ,THERA, i na końcu, po lewej stronie w byłym, parterowym magazynie swoje piwo...
          2019-07-20, 07:15
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...