Witam, poszukuje informacji o Rodzinie Trąbczyńskich, posiadających browary w II poł. XIX i na pocz. XX w.między innymi w Sieradzu. Pozdrowienia
Poszukuje informacji o Rodzinie Trąbczyńskich
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
Z góry dziękuję !!...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Witam,
Jestem studentem architektury, w tym roku będę realizował swój dyplom inżynierski, którego tematem będzie browar restauracyjny na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
Prowadzę właśnie analizy, które pomogą mi wybrać lokalizację pod projekt, dlatego chciałem prosić...-
Channel: Historia
-
-
Poszukuję informacji dotyczących browaru w Lądku Zdroju. Szukam osób które mają jakąś wiedzę na temat tego miejsca. Sam w tej chwili czytam i tłumacze biuletyny informacyjne z miasta w których można znaleźć różne informacje np. o warzonych piwach. Informacje które posiadam,a także...
-
-
-
Witam.
Poszukuję informacji o przedwojennym browarze w Pakości (Pakosch) koło Inowrocławia.
W XIX w. istniała m.in. fabryka wód mineralnych, browar, destylarnia ... ale konkretnej informacji nie posiadam.
Będę wdzięczny za wszelkie informacje.-
-
-
Zwracam się do nieocenionych forumowiczów i gorącą prośbą. W związku z przygotowywaniem kolejnej książki (temat niech będzie na razie niespodzianką) poszukuję książki "150-lat browaru w Łańcucie 1834 - 1984". Osobiście jej nie posiadam i choć mam ją namierzoną w jednej...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
- Loading...
- Koniec listy.