Nazywam się Janek. Jestem studentem ekonomii, a studiuję w Elblągu, a wszyscy wiedzą z czego Elbląg był i w dalszym ciągu jest sławny?!;] Chcę zgłębiać tajniki związane z piwem i dlatego tu się znalazłem;] Mam nadzieje, że znajdę tu pytania na moje wszelkie wątpliwości;] Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
Witam!
Collapse
X
-
Nazywam się Janek. Jestem studentem ekonomii, a studiuję w Elblągu, a wszyscy wiedzą z czego Elbląg był i w dalszym ciągu jest sławny?!;] Chcę zgłębiać tajniki związane z piwem i dlatego tu się znalazłem;] Mam nadzieje, że znajdę tu pytania na moje wszelkie wątpliwości;] Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!Mniej książków więcej piwa -
Comment
-
Daj spokój czytaj i pytaj.
Aha i nie prejmuj się forumowymi awanturnikami.W poprzednim wcieleniu, z całą pewnością byłem piwowarem
Pozdrawiam
PiotrComment
Related Topics
Collapse
-
Wreszcie dotarło i do nas nowe wydawnictwo w jęz. polskim - "Warzenie bez kompromisów" Randy'ego Moshera.
Dzięki Tomkowi z Piwo.org elroy i Piotrowi Kucharskiemu Twilight_Alehouse powstało polskie wydanie tej niejako kultowej książki.
Zawiera polski dodatek...2025-01-03, 00:43 -
Technologia Piwowarstwa
Czy piwo to nie tylko Twój ulubiony napój, ale również prawdziwa pasja? Może chcesz poszerzyć swoja wiedzę na temat warzenia piwa, wprowadzić swoją pasje na nowy poziom lub planujesz przejść na zawodowstwo. A może marzysz o własnym browarze,...-
Channel: Piwo - ogólne
2023-09-14, 12:39 -
-
Witam wszystkich!
Od tygodnia staram się zglebiac tajniki browarnictwa, narazie amatorskiego. W trakcie wazenia pierwsza warka.
Mam nadzieje na wszelaka pomoc, a i ja w miare doświadczenia takowej uzycze!
Pozdrawiam, Michal-
Channel: Przedstaw Się!
2015-11-07, 23:48 -
-
W czasie ostatniego kilkudniowego pobytu na Dolnym Śląsku udało mi się 11.11.2017 odwiedzić m. in. Browar Profesja na wrocławskich Kowalach. Choć to dalekie przedmieścia można tu sprawnie dojechać tramwajem, ale już odnalezienie browarku w starych poindustrialnych terenach przemysłowych...
-
Channel: Browary polskie
2017-11-19, 16:07 -
-
Pierwszą próbę zwiedzenia browarku podejmowaliśmy w 2015 roku, wtedy się nie udało. Tym razem pełen sukces. Browar udało nam się zwiedzić dzięki uprzejmości syna właściciela, który to pod nieobecność rodziców pełnił rolę gospodarza.
Cała aparatura znajduje się w piwnicy...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment