Nazywam się Janek. Jestem studentem ekonomii, a studiuję w Elblągu, a wszyscy wiedzą z czego Elbląg był i w dalszym ciągu jest sławny?!;] Chcę zgłębiać tajniki związane z piwem i dlatego tu się znalazłem;] Mam nadzieje, że znajdę tu pytania na moje wszelkie wątpliwości;] Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
Witam!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika janek22k Wyświetlenie odpowiedziNazywam się Janek. Jestem studentem ekonomii, a studiuję w Elblągu, a wszyscy wiedzą z czego Elbląg był i w dalszym ciągu jest sławny?!;] Chcę zgłębiać tajniki związane z piwem i dlatego tu się znalazłem;] Mam nadzieje, że znajdę tu pytania na moje wszelkie wątpliwości;] Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!Mniej książków więcej piwa
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzitu jest pod tym względem jeszcze gorzej
... to w takim razie gdzie mogę szukać?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika janek22k Wyświetlenie odpowiedziWitam;D
... to w takim razie gdzie mogę szukać?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzispróbuj zadać to pytanie na tym forum , ale sie spodziewaj się cudów ( trochę cierpliwości nie wszyscy siedzą przy kompie i czekają na Twoje pytanie )
Comment
-
Comment