witam!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kokrzys
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.11
    • 1

witam!

Witajcie!

Z prawdziwą przyjemnością dołączam do zacnego grona smakoszy, opojów :P, koneserów, fascynatów spienionego trunku Jako że lubię eksperymentować i jestem otwarty na nowe "smaki" mam nadzieję odnaleźć i podzielić się informacjami o wielu różnych gatunkach piwa.
    Ostatnia zmiana dokonana przez kokrzys; 2009-11-25, 21:52.
  • Basik
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.06
    • 1308

Witaj na forum
    Pozdrowienia z Wrocławia, Twoje
    Odnośnie Twojego hobby, to jutro z mężem połączymy trzy: góry (Karkonosze), piwo (Harrachov). Mamy też nadzieję na piękne fotki, zwłaszcza że w sobotę chcemy zobaczyć wschód słońca ze Śnieżki.

Comment

• krasnal45
      Porucznik Browarny Tester
      • 2008.02
      • 423

Witaj serdecznie wśród piwnych maniaków....... miłej i owocnej zabawy i Twoje

Comment

• jaro-w
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2006.10
        • 127

Krzychu
        wez na zapas swojego ulubionego piwa ,bo juz go pewnie prędko nie zobaczysz.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
          Czechy, Plzeň, Mozartova 1, Pivovar Raven
          dadek
          19.06.2018 razem z Marusią i Slavoyem odwiedzaliśmy plzeňske browarki (oni nie byli w żadnym więc ustawiłem wizyty na te gdzie nie byłem ja). W browarze Kalikovar https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=126005 z powodu niezbyt ciekawych piw nie zabawiliśmy długo więc nieplanowanie przenieśliśmy...
          2018-07-01, 03:50
        • wpadzio
          Haandbryggeriet, India Saison
          wpadzio
          HaandBryggeriet to norweski mikrus założony w 2005 roku przez czterech piwnych fascynatów w położonym niedaleko Oslo mieście Drammen, które słynie między innymi z posiadania najstarszego browaru w kraju (Aass). A India Saison to ich autorska propozycja, będąca wariacją na temat belgijskiego...
          2016-03-19, 14:56
        • breslauer
          Karpacz, Olimpijska 5, U Ducha Gór
          breslauer
          Karpacz to urocza miejscowość wypoczynkowa położona u stóp Śnieżki w Karkonoszach.

Opiszę jedną knajpę, którą miałem okazję "zwiedzić":

Knajpa "U Ducha Gór":
          Drewniana chałupa, zbudowana w stylu góralskim, podhalańskim (co nijak...
          2003-11-25, 15:09
        • slavoy
          Sypitki, piknik na Ełckiej Kolei Wąskotorowej
          slavoy
          Taka ciekawostka. Gdy udajemy się na wycieczkę planowym pociągiem turystycznym Ełckiej Kolei Wąskotorowej, w drodze powrotnej na mijance Sypitki organizowany jest mini piknik z ogniskiem. Organizator błędnie informuje w internecie, iż trzeba zabrać własny prowiant. Na miejscu można było...
          2005-09-02, 22:35
        • gulinek
          Rafaello
          gulinek
          Przepis na Rafaello:

1/2 l. śmietanki kremówki 30%
          1 czekolada biała(lub 2)
          2 Śnieżki
          1 paczka w. kokosowych

Rozpuścić czekoladę w śmietance, lekko podgrzewać.Dobrze wystudzić i zmiksować z 2-ma Śnieżkami(OK.5 MIN.),a do reszty dodać...
          2005-08-30, 16:10
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...