Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ozzy_kamil
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.11
    • 2

Witam

Witam Wszystkich bardzo serdecznie. Na stronkę trafiłem przypadkiem dzieki wyszukiwarce, no a skoro już zajrzałem to postanowiłem sie zarejestrować Co do mojej osoby to mieszkam w Piotrkowie Trybunalskim mam 27 lat i od niedawna zacząłem sie interesować branżą piwną Pozdrawiam wszystkich
  • krasnal45
    Porucznik Browarny Tester
    • 2008.02
    • 423

jak stwierdziło to już tutaj wielu zacnych piwoszy, nic nie dzieje się przypadkiem..... witaj serdecznie w naszym gronie, baw się dobrze, wysysaj wiedzę o prawdziwych piwach i Twoje zdrowie

Comment

• jaro-w
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2006.10
      • 127

masz ciekawy browar pod nosem a to juz coś

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
        Przełom, Koziołek
        darekd
        Koźlak z Białowieży:

https://browarprzelom.pl/

Alk. 6,1%

Niestety nie podali zaw. ekstr.

Aromat - słodowy, po otwarciu karmel z czekoladą, po przelaniu do szkła ciastka kakaowe przechodzące w razowy chleb/pumpernikiel
        Piana - średnia, takaż...
        2024-11-19, 22:50
      • Ahumba
        2024.11.15-16 - Poznań, Poznańskie Targi Piwne & Hempathy Expo
        Ahumba
        Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...
        Start
        2024-11-15
        Koniec
        2024-11-16
        Adres
        Głogowska 14, 60-734 Poznań, Międzynarodowe Targi Poznańskie
        2024-09-22, 09:22
      • heckler
        Portugalia, Madeira, Funchal, Av. Mar e Comunidades Madeirenses, Brewery Beerhouse
        heckler
        Madera to jedna z portugalskich wysp na Oceanie Atlantyckim. Piękna wyspa, która daje możliwość spędzenia aktywnego wypoczynku.
        Podczas zwiedzania stolicy wyspy, miasta Funchal natknęliśmy się na miejscowy mały browarek. Lokal tuż przy oceanie z pięknym widokiem na...
        2024-06-03, 10:26
      • ART
        Gniezno, Chrobrego 43/1, Coffee Rum
        ART
        Poszukiwanie i znalezienie baru z jakimkolwiek sensownym piwem w Gnieźnie to nie lada wyzwanie np. Gdy w Dobrym browarze nie ma miejsc.

Przypadkiem na uliczce biegnącej od rynku taka zdaje się dość nowa klubkawiarnia się nam przytrafiła o nazwie Coffee Rum.

Kawiarnia-bistro,...
        2024-03-10, 13:01
      • ART
        Czechy, Brno, Vachova 6, 4Pokoje
        ART
        Jeśli rano trafi się do Brna, np. przed niedzielnym przemarszem Ministerstwa Śmiesznych Kroków trudno jest o dobrą piwnie miejscówkę.

Ale przypadkiem wyhaczyliśmy ten bar/restaurację, ma dwa piwa na kranie - jeden na Leżaka z pobliskego Slakova i drugi na swoje piwa z browaru...
        2024-01-13, 11:30
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...