Mieszkam od urodzenia w Krakowie,zajmuję się piciem piwa które uwielbiam,pozdrawiam.
Strzała!!!
Collapse
X
-
Chciałabym mieć w Opolu taki wybór piwa, jak w Krakowie. Poczytaj Piwo Gdzie - są u Was lokalne z pewnością godne polecenia. No i witaj na forum.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Demigod Wyświetlenie odpowiedziTylko ,że ogólnie dość drogo jest w centrum piwo w knajpie czy klubie 7 zeta w górę ,jedno wyjście to wydatek 100-150 zł razy kilka wypadów miesięcznie...
pewnie mam słabą głowę ale wczoraj wydałem niecałe 50 zł i zrobiłem tour podczas którego zaliczyłem i Sviturisa, i Zawiercie, i Svijany, i Opata, i Velkepopovice, wszystkie z beczki
Szukajcie a znajdziecie...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziWitaj,
pewnie mam słabą głowę ale wczoraj wydałem niecałe 50 zł i zrobiłem tour podczas którego zaliczyłem i Sviturisa, i Zawiercie, i Svijany, i Opata, i Velkepopovice, wszystkie z beczki
Szukajcie a znajdziecie...Last edited by Demigod; 2009-12-12, 01:07.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Demigod Wyświetlenie odpowiedziDoliczyłeś coś do zjedzenia,papierosy i taryfe?
Witaj na forumMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzino i oczywiście jakiś ciuch na wyjście
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Demigod Wyświetlenie odpowiedziMieszkam od urodzenia w Krakowie,zajmuję się piciem piwa które uwielbiam,pozdrawiam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jaro-w Wyświetlenie odpowiedzitak czy inaczej masz Stary fajną robotęTwoje
Comment
-
Comment