Witam

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Zajczyk
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.01
    • 4

Witam

Tak więc chciałbym przywitać wszystkich serdecznie. Choć konto na portalu założyłem już jakiś czas temu, to służyło mi one wyłącznie do zbierania informacji teraz jednak potrzebuje pewnej pomocy ale to wytłumaczę za chwilę.
    Tak więc jestem studentem 5 roku turystyki i rekreacji w Poznaniu i pisze prace magisterską na temat "Turystyka Piwna oraz perspektywa jej rozwoju w Wielkopolsce w kontekście turystyki kulturowej". Jak każda praca również ta potrzebuje części w której będą przeprowadzone badania i tu właśnie potrzebna mi jest pomoc, a dokładniej wypełnienie krótkiej ankiety. http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/...onariusz/9768/ Z góry dziękuje za poświęcenie tej chwili na jej wypełnienie
  • abernacka
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.12
    • 10861

Popularność turystyki piwnej w Wielkopolsce będzie raczej zawsze znikoma. Przy siedmiu browarach (Bartek, Zodiak, Czarnków, Fortuna, Lech, Złoty Róg, Brovaria), ciężko będzie popularyzować ten rodzaj spędzania wolnego czasu.
    Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• Zajczyk
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2009.01
      • 4

Wiadomo że będzie ciężko, tym bardziej że ze zwiedzaniem też nie jest najlepiej. Jednak jest to tylko praca magisterska i szczerze mówiąc wiem ze nie uda mi się zawrócić kijem Wisły

Comment

• abernacka
        🥛🥛🥛🥛
        • 2003.12
        • 10861

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Zajczyk Wyświetlenie odpowiedzi
        Wiadomo że będzie ciężko, tym bardziej że ze zwiedzaniem też nie jest najlepiej. (...)
        Nigdy nie miałem problemów z odwiedzeniem tych browarów. A gościność pana Kacprzaka z Zodiaka jest na prawdę wspaniała.

Comment

• Zajczyk
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2009.01
          • 4

Ja za to swoich podejść do Czarnkowa i Miłosławia wolę nie pamiętać... ale każdy jest tylko człowiekiem i może mieć lepsze czy tez gorsze dni.

Comment

• abernacka
            🥛🥛🥛🥛
            • 2003.12
            • 10861

Ja za to swoich podejść do Czarnkowa i Miłosławia wolę nie pamiętać... ale każdy jest tylko człowiekiem i może mieć lepsze czy tez gorsze dni.
            Na taką wizytę przede wszystkim trzeba się umówić z dużym wyprzedzeniem. To nie jest muzeum a przedsiębiorstwo produkcyjne.

Comment

• Zajczyk
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2009.01
              • 4

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
              Na taką wizytę przede wszystkim trzeba się umówić z dużym wyprzedzeniem. To nie jest muzeum a przedsiębiorstwo produkcyjne.
              To jest oczywiste, tyle ze mi nie zależało na zwiedzeniu zakładu, a jedynie wejściu na jego teren i strzeleniu kilku zdjęć do pracy...

Comment

• abernacka
                🥛🥛🥛🥛
                • 2003.12
                • 10861

To jest oczywiste, tyle ze mi nie zależało na zwiedzeniu zakładu, a jedynie wejściu na jego teren i strzeleniu kilku zdjęć do pracy...
                W takim razie, pozostaje tobie galeria browar.biz.

Comment

Przetwarzanie...
                X