Witam!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • MarQ
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.01
    • 1

Witam!

Witam wszystkich piwoszy Mam na imię Marek i swoją przygodę z piwem zacząłem jakoś 2 lata temu. Niestety nie od razu byłem zaznajomiony i jak słyszałem że np Tyskie to sikacz to nie wiedziałem o co chodzi... Dopiero jakiś czas później poznałem takie piwo jak Noteckie które od razu stało się moim ulubionym Ciechana itp... Od czasu do czasu lubie się także napić irlandzkiego Guinnessa lub Portera od Żywca. Ogólnie nie przywiązuje się raczej do danego trunku tylko staram się próbować różne. Mam nadzieje że będę tutaj miło spędzał czas Pozdrawiam!!
  • skitof
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2007.11
    • 2485

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarQ
    Mam nadzieje że będę tutaj miło spędzał czas Pozdrawiam!!
    To na pewno, bo browar.biz to czysta przyjemność, ale i emocjonujące dyskusje Witaj!

Comment

• anteks
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛
      • 2003.08
      • 10798

witam smakosza
      Mniej książków więcej piwa

Comment

• Basik
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2006.06
        • 1308

Witamy serdecznie, Twoje

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
          Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
          dadek
          Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
          2024-10-23, 00:37
        • dadek
          Chorwacja, Dugi Rat, Mrta 22, Pivovara Barilo
          dadek
          O tym browarku dowiedzieliśmy się od chłopaków z Tab B. Powiedzieli, że to ich przyjaciele czego dowodem jest stała obecność na kranie w browarze Tap B jednego z piw z Barilo. Oczywiście nie omieszkaliśmy wybrać się do miejscowości Dugi Rat by zobaczyć wszystko na własne oczy, co uczyniliśmy...
          2021-10-06, 21:59
        • kaczka116
          Socho, Pewnego Razu W Socho
          kaczka116
          Piwo gotowe do oceny
          2020-09-08, 08:40
        • dadek
          Belgia, Bruksela, Rue Dieudonné Lefèvre 4, La Source
          dadek
          Na koniec pobytu w Belgii opuściliśmy gościnną Flandrię i na ostatnie 3 dni przenieśliśmy się do Brukseli. Koledzy z Holandii nas ostrzegali, że tam już nie będzie tak lekko językowo jak chociażby w Leuven odległym o 18 minut jazdy pociągiem od stolicy. We Flandrii, czyli północnej...
          2024-10-14, 01:47
        • dadek
          Austria, Wiedeń, Absberggasse 27, Bräuhaus Ten. Fifty.
          dadek
          30.04.2024 odwiedziliśmy dzielnicę Favoriten leżącą na południe od Hauptbahnhof, gdzie w 2018 roku zaczął swą działalność malutki browarek Ten. Fifty. Dojechać tu można tramwajami 6 i 11, po czym dojść 200 m.
          Miejsce na browar jest idealne - to jeden postindustrialnych budynków...
          2024-05-23, 23:56
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...