Witam tu Mihai

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Mihai
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2010.02
    • 186

    #1

    Witam tu Mihai

    Bardzo mi miło, witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam część sekcji Wrocławskiej (i nie tylko), którą miałem przyjemność poznać w piątkowy wieczór w Raju. Listę obecności dopełniłem Moje zainteresownia piwne obracają się głównie wokół piw niepasteryzowanych i niefiltrowanych czeskich i polskich oraz warzeniem, które właśnie rozpoczynam.
    Mihai
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

    #2
    No w końcu - miałeś się zarejestrować w sobotę, ale chyba Ci wybaczymy
    Witaj zatem - załóż sobie temacik w dziale Browarnictwo Amatorskie/Twoje warzenie - tam będziesz mógł dokonywać różnych pytań co do swoich wyczynów i odpowie na nie wiele osób, co Ci pomoże w rozwoju nowego hobby
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

    www.wrowar.com.pl



    Comment

    • JAckson
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🍼🍼
      • 2004.05
      • 6123

      #3
      Witam kolegę

      Zaraz pakuję manele i przybywam pograć.
      MM961
      4:-)

      Comment

      • Mihai
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2010.02
        • 186

        #4
        Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
        No w końcu - miałeś się zarejestrować w sobotę, ale chyba Ci wybaczymy
        Witaj zatem - załóż sobie temacik w dziale Browarnictwo Amatorskie/Twoje warzenie - tam będziesz mógł dokonywać różnych pytań co do swoich wyczynów i odpowie na nie wiele osób, co Ci pomoże w rozwoju nowego hobby
        Proszę o wyrozumiałość sobota była wyjątkowo ciężkim dniem piątkowy wieczór zaś znakomity A tematy piwowarskie niebawem rozwinę.

        No i fajnie,że muzyczne wątki się też klecą , dzięki Jackson Moze Wy w duecie z Jarastym akustycznie i do tego perkusjonalia niebawem

        Comment

        • darekd
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🍺🍺🍺
          • 2003.02
          • 12761

          #5
          Witaj

          Comment

          • Mihai
            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
            • 2010.02
            • 186

            #6
            Ahoj, na zdraví

            Comment

            Related Topics

            Collapse

            • Shedao
              Alternatywa, Paloczaj
              Shedao
              Piwo pierwszy raz było dostępne na Dniach Wodzisławia w czerwcu, w śladowej ilości, o czym pisałem tutaj. Wówczas zagadką było to, gdzie piwo zostało uwarzone oraz czy zostanie wprowadzone do szerszej dystrybucji. Teraz przybywam z nowymi informacjami. Paloczaj jest piwem pszenicznym, dostępny...
              2018-10-15, 09:25
            • jozi02
              I stalo sie... Przybywam :)
              jozi02
              Witam.

              W sumie jestem zarejestrowany już od dłuższego czasu, napisałem już ze 4 posty, nawet w sklepiku zamówiłem słód, chmiel i kapsle, ale jakoś do tej pory nie było okazji się oficjalnie przywitać zatem: Witajcie

              No dobra, jeszcze cosik o sobie. Z Lublina jestem. Co...
              2006-12-31, 00:25
            • kaczy96
              Pierwsza AIPA i pierwsza styczność z amerykańskim chmielem
              kaczy96
              Hej, witajcie! Przybywam z pytaniem
              Zabieram się za uwarzenie AIPA na lato, chciałbym aby był goryczkowy i owocowo tropikalny.
              Nigdy jeszczce nie używałem amerykańskiego chmielu (to moja 4 warka) i tutaj moje pytania.
              Ile dodać chmielu na aromat podczas gotowania, a ile...
              2017-04-20, 18:34
            • slavoy
              14.IV.2017 Warszawa. Czy istnieje jeszcze jakaś sekcja?
              slavoy
              Ktoś tam jeszcze z browarbizonów żyje w tej stolycy?
              Się przekonamy w przedświąteczny piątek. Przybywam i sprawdzam! Miejsce do ustalenia, ale raczej NIE multitap, a jeśli już, to taki, gdzie można, bez oddawania nerki w zastaw, przejść z rzemiosła na jakieś seryjnie spożywalne...
              2017-04-04, 23:27
            • mikas86
              Domowy browar "myszonów"
              mikas86
              Witam wszystkich
              Moja pierwsza warka Coopers lager z brewkita 17.07.2016
              -Brewkit Coopers Lager 1,7kg
              -mix suchego ekstraktu z glukozą 1kg
              -chmiel Hallertauer granulat 50g
              -drożdże US 05(gdzieś wyczytałem że drożdże "no name" z zestawu lepiej zastąpić...
              2016-08-10, 17:34
            • Loading...
            • Koniec listy.
            Przetwarzanie...