Hej

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • NECROphagus
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.02
    • 2

Hej

Czolem piwna kompanio! Ok 2 lata temu po olsnieniu zwanym Ciechan Miodowe (wtedy nie bylo go mozna nigdzie dostac) zaczalem sie interesowac roznymi ciekawymi piwami, zaczalem drazyc tematy "a co ten browar ma jeszcze w ofercie czego nie ma w sklepach?". Nieco pozniej odkrylem bardzo zacny browar Konstancin i produkty ktorymi nas raczy. Znajomy polecil mi Wasze forum jako kopalnie wiedzy i tak tu trafilem.
    Jako urodzony oportunista i przeciwnik wszystkiego co korporacyjne i wszystkiego co bezdusznie nazywa sie "produktem" mam nadzieje ze znajde tu duzo informacji i nowych wyzwan do przetestowania.

Pozdrawiam
    Nec
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10785

To forum to kopalnia wiedzy , witaj
    Mniej książków więcej piwa

Comment

• macas
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2008.02
      • 680

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika NECROphagus Wyświetlenie odpowiedzi
      mam nadzieje ze znajde tu duzo informacji i nowych wyzwan do przetestowania.
      Oj znajdzie się, znajdzie

witaj !!!
      Last edited by ART; 2010-02-22, 19:21. Powód: cyt.
      Piwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
      Beniamin Franklin

Comment

• wogosz
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2005.12
        • 1007

Mam za to nadzieję, że nie jesteś przeciwnikiem języka polskiego i używania polskich liter. Witamy na forum.

Comment

• Tommy_runner
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2010.02
          • 1

Witam brać piwną. Odkąd niedawno skosztowałem kilku rodzajów piwek wyrabianych w domu przez mojego kolegę z Ostrowa Wlkp. (pozdrawiam) zacząłem inaczej patrzeć na to co stoi na sklepowych półkach. Właśnie odkryłem piwo staropolskie warzone w Zduńskiej Woli - bardzo przyzwoite , niestety w moim mieście nie ma szans na zakupienie różnych piw tak wychwalanych tutaj na forum. Samowarzenia na razie się nie podejmuję, trochę mnie to przeraża ale zgłębiam temat. Może kiedyś kto wie . Pozdrawiam

Comment

Przetwarzanie...
          X