Witajcie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kowadlo
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2010.04
    • 1

Witajcie

Witam wszystkich!!! Właśnie dostałem przesyłke. W prezęcie od żony dostałem Mikrobrowar. Szukając informacji jak zacząć start z pierwszą warką trafiłem do was. Mam nadzieje że już niedługo będe pił własne piwko Pierwsza próba z gotowca. Poźniej się rozwinę.
  • Promil03
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2007.10
    • 2833

Witaj na forum! STOP
    Gratuluję żony! STOP
    Jej zdrowie STOP

Comment

Related Topics

Collapse

• kaczka116
      AleBrowar, [Maltgarden] Can't Stop Celebrating
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2020-08-24, 10:16
    • PiotrN
      Witajcie !
      PiotrN
      Mam na imię Piotr, mieszkam w Krakowie.
      Zajawiłem się piwowarstwem, choć piwowar ze mnie na razie żaden. Bardzo imponują mi amatorscy piwowarzy i ich piwa. Co do mnie to mam na koncie piwo z ekstraktów z Gozdawy, było pijalne i przyjemne, co zachęciło mnie do dalszych kroczków....
      2020-01-09, 11:10
    • mkocielnik
      Witajcie Miłoścnicy Złotego Trunku
      mkocielnik
      Witam serdecznie,
      małymi krokami zmierzam ku dalszemu rozwojowi względem wyrobu piwa domowego.
      Mam za sobą dwie wytworzone partie z brewkitu (obie IPA). Mimo godzin spędzonych na forach dziedzinowych, szkole Youtube oraz literaturze do obu partii ma pewne ALE.

W obu...
      2018-12-14, 16:04
    • smorczak
      Witajcie
      smorczak
      Cześć,

Chciałem gorąco powitać wszystkich piwowarów na forum.
      Swoją przygodę z piwowarstwem domowym rozpocząłem na początku 2018 roku i powoli zdobywam wiedzę i staram się robić co raz to lepsze warki
      2018-11-30, 13:16
    • dadek
      Niemcy, Bischberg, Regnitzstraße 2, Brauerei Zur Sonne
      dadek
      Bischberg leży 5 km na północny zachód od Bambergu (autobusem z dworca DB około 15 min.), a browar w samym centrum miejscowości w starych budynkach przy głównej ulicy. Rodzina Schumann będąca właścicielami, chwali się że piwo warzy się tu już od 1587 roku, a obecnie pracuje tu piąte...
      2025-01-28, 01:04
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...