Postanowiłem zrealizować swe marzenie browarowo-winiarskie i zająć się produkcją domową zarówno browaru jak i wina, winko będzie musiało poczekać aż winogrona na mym podwórku dojrzeją więc skupię się na początku na piwie Mam nadzieje że mi pomożecie :P Pochodzę z wsi koło Opola i mam 21 lat studiuje na Polibudzie w Opolu. Pozdrawiam
Witam i czoło uchylam :)
Collapse
X
-
Witaj. Nikomu na tym forum nie odmówiono pomocy, chyba że potrzebna była pomoc psychiatry Masz lepiej niż inni bo masz niedaleko Wrocław i na przykład to : http://www.browar.biz/wydarzenia.php?id=246"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wirniq1 Wyświetlenie odpowiedziPostanowiłem zrealizować swe marzenie browarowo-winiarskie i zająć się produkcją domową zarówno browaru jak i wina, winko będzie musiało poczekać aż winogrona na mym podwórku dojrzeją więc skupię się na początku na piwie Mam nadzieje że mi pomożecie :P Pochodzę z wsi koło Opola i mam 21 lat studiuje na Polibudzie w Opolu. Pozdrawiam- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wirniq1 Wyświetlenie odpowiedziPochodzę z wsi koło OpolaMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wirniq1 Wyświetlenie odpowiedzi14km prawie codziennie ze względu na uczelnie jestem w Opolu. Hehe to aż tyle osób w opolu warzy własne piwko ? :>Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
No kiedyś by się można spotkać, może nawet razem powarzyć w zaprzyjaźnionym lokalu. A nie planujesz zajrzeć na Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie i Festiwal Dobrego Piwa w następny weekend?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Oczywiście najpewniej pojadę pociągiem mam nadzieje tylko że znajdę jakiś nocny powrotny żeby moc w niedziele też przyjechać Ale choćbym i na piechotę miał tam się dostać to przyjadę
Edytka: masz na myśli zaprzyjaźniony lokal w opolu czy na festiwalu ?Last edited by Wirniq1; 2010-04-27, 16:01.
Comment
-
-
W Opolu w Gamie na Stokrotek właściciel wręcz nalega byśmy u niego warzyli, ale że zainteresowanie warzeniem było marne, to nam się nie chce, ale możesz nas zmobilizować
A na Festiwal to nam zaprzyjaźniony lokal nie będzie potrzebny - piwa będzie sporo na Zamku.Last edited by Maggyk; 2010-04-27, 16:33.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wirniq1 Wyświetlenie odpowiedziWróc wręcz nawet tam byłem :P ale w innych celach niestety niż piwnych.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
Comment