Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wirniq1
Wyświetlenie odpowiedzi
Witam i czoło uchylam :)
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wirniq1 Wyświetlenie odpowiedziHehe akurat jeden z braci mieszkał do niedawna nawet niedaleko Gammy a ja jestem z OsowcaLast edited by ART; 2010-04-27, 17:17.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Hmmm nie ale jeśli chodzi o Urbanka z Osowca to znam Łukasza Urbanka nieco starszego ode mnie. Ale generalnie nie trzymamy kontaktów to co spotkamy się w gdzieś w Opolu czy już we Wrocku ? Maggyk możesz przybliżyć mi kwestie w której wspominałaś o tym że właściciel Gammy jest za warzeniem u niego ? dobrze zrozumiałem ?
Comment
-
-
Z Gamą to jest tak, że jako Centrum Piwowarstwa zrobiliśmy tam bodajże 3 pokazy warzenia, właściciel nas namawia na kolejne, ale zbytnio czasu nie mamy, a że dodatkowo zainteresowanie takim pokazem u nas było nikłe - zarzuciliśmy temat, ale zawsze możemy do niego powrócić w jakiejś wolnej chwili (choć mało ich mamy) i urządzić np. wspólne opolskie warzenie . Właściciel był zadowolony, że u niego się coś dzieje, a on przy okazji domowego piwa może skosztować, my cieszyliśmy się, że ten mamy wodę i prąd za darmo Ogólnie fajna sprawa, ale jak już napisałam mało ludzi było zainteresowanych tym tematem, a stać tak nad garem, kiedy wokół Ciebie ludzie imprezują jest średnio fajne.
A co do spotkania to na razie mam zakaz opuszczania mieszkania ze względu na anginę, która bezczelnie zaatakowała moje biedne migdały Nie wiem kiedy mnie opuści, mam nadzieję, że szybko.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wirniq1 Wyświetlenie odpowiedziHmmm zastanawiam się teraz np czy nie próbować wśród studenckiej społecznosci nie krzewić browarnictwaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wirniq1 Wyświetlenie odpowiedziTo jestem za tym by na Festiwalu poknuć coś w spólnie a po powrocie wprowadzić podstepnie uknute plany w życieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
-
Powinna być.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
jako jeden z organizatorów powinnam być na tym i na tym, a nawet na tamtymŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wirniq1 Wyświetlenie odpowiedziWybacz nieznam jeszcze nikogo i co przewaznie robiLast edited by Maggyk; 2010-04-27, 21:22.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
Comment