Witam wszystkich!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • thadeus
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.05
    • 4

Witam wszystkich!

Otóż, dzisiejszego niepogodnego popołudnia po przyjściu z pracy i odwiedzeniu po drodze 'żabki' znów naszło mnie wspomnienie pewnego zbożowego browaru, którego (za wyjątkiem smaku) nie pamiętam. Wstyd, wiem, ale postanowiłem zapytać Wujka Google co on na ten temat sądzi i tak o to trafilem tutaj

Zatem witając brać piwną - witam się i zapytuję wtenczas :P - http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=87691

Nie zaznam spokoju, dopóki znów nie poczuje tego smaku Chyba właśnie dlatego tutaj pasuje :P
    Ostatnia zmiana dokonana przez thadeus; 2010-05-04, 17:25. Powód: dołączyłem link do innego tematu

Related Topics

Collapse

• dadek
    Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
    dadek
    Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
    2024-10-23, 00:37
  • dadek
    Stary Sącz, Jana Pawła II 58, Browar Personall Kraft
    dadek
    Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
    2022-04-08, 01:05
  • darekd
    AleBrowar, Tower of Cats
    darekd
    India Export Porter uwarzony we współpracy z Marcinem Chmielarzem (Mason) i jego firmą Marjot.
    I to w zasadzie tyle informacji na temat czego mamy się spodziewać, a co zostało napisane na ecie.

Są jeszcze parametry i skład:
    Ekstr. 15%
    Alk.6,2%

w składzie...
    2025-02-12, 23:00
  • bastion
    Łotwa. Liepaja. Pasta Iela 1-2N, Vecais Taizel's.
    bastion
    Na pewno Lipawa ( bo tak brzmi polska nazwa tego miasta) zasługuje na nieco więcej niż pospieszne przemykanie z parasolem w ręce przez uliczki, jak to miało miejsce w moim przypadku. Niestety trafiłem na mały armagedon pogodowy i musiałem bardzo zawęzić tamtejsze peregrynacje. Z drugiej strony...
    2025-01-10, 21:09
  • Prusak
    Perła, Alt
    Prusak
    No to, skoro mowa o Perle, to mamy kolejną z "sezonowych specjalności".
    E. 12% wag.
    A. 4, 8% obj.
    Aromat wywąchany z butelki zgodny z deklarowanym na kontrze, czyli owocowo-estrowy, taki sam po przelaniu do szkła, może plus jakieś lekkie masełko, ale to chyba raczej...
    2024-08-28, 20:36
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...