Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kurimon
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.05
    • 3

Witam

Klaniam sie,

Nie jestem znawca ale piwo przedkladam ponad kazdy inny napoj. Co jaki czas wpadalem na to forum jak po ogien. I tak pomyslalem, ze sie zarejestruje i a nuz bede mogl dorzucic jakas cegielke.

Obecnie pijam glownie piwa japonskie ze wzgledu na miejsce zamieszkania ale znam rowniez pare niezlych browarkow australijskich i wprost przepadam za piwami Singha i Chang (Tajlandia).

Pozdrawiam

kurimon
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24016

O, to może nieco pozuzupełniasz opisy piw z "Twego" regionu
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
      Bydgoszcz, Teofila Magdzińskiego 7, OGIEŃ Craft beer & pizza
      ART
      Robiąc przeszwend po bygdoskich lokalach z ciekawszym piwem trafiliśmy w Ogień.

Właściwie to głód był naszym przewodnikiem na pierwszym miejscu a na drugim piwne pragnienie. Pizza wychodzi im świetnie, bez 2 zdań.

Piwnie to jest kran z Moczybrodą - czas serferów....
      2023-10-17, 20:26
    • gindel
      Sprzedam BA Super Start + Garnek emaliowany 40L
      gindel
      Witam.

Mam na sprzedaż zestaw:
      Browar Domowy BA SUPER START użyty 2 razy.
      oraz
      Garnek emaliowany 40L - nigdy nie użyty.
      + gratis mogę dorzucić własnej konstrukcji skrzynie do chłodzenia podczas fermentacji (do umieszczania zamrożonych butelek z wodą)....
      2024-09-12, 08:25
    • dadek
      Austria, Wiedeń, Absberggasse 27, Bräuhaus Ten. Fifty.
      dadek
      30.04.2024 odwiedziliśmy dzielnicę Favoriten leżącą na południe od Hauptbahnhof, gdzie w 2018 roku zaczął swą działalność malutki browarek Ten. Fifty. Dojechać tu można tramwajami 6 i 11, po czym dojść 200 m.
      Miejsce na browar jest idealne - to jeden postindustrialnych budynków...
      2024-05-23, 23:56
    • darekd
      Náchod, Weyrova 12, 1. náchodská pivotéka
      darekd
      No wreszcie pod Kudową jest fajna piwoteka!

Właściwie, co jest coraz częstszym w Czechach, jest to sklep połączony z barem (cztery nalewaki).
      Lokal ruszył w czasie pandemii i na początku w związku z tym był tylko sklepem, teraz całość tworzy całkiem spore miejsce i do...
      2024-02-01, 00:32
    • e-prezes
      ?, {Dziki Wschód] Samotny Jeździec
      e-prezes
      Tak mi smakował pilsik Spirifera na Chmielakach, że postanowiłem sięgnąć po coś co nie kupowałem od dawna - kraftowego pilsa. Na pierwszy ogień poszło Rześkie z Jana, ale było tak słabe, że nawet nie chciało mi się nic pisać.

Parametry 11 blg, 4,5 % alk. piwo bezglutenowe....
      2023-08-27, 16:53
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...