Witam, zalogowałem się tu głównie po to by móc szybko i na bieżąco czytać najnowsze posty, jako że forum podglądam od dawna. Stuka mi właśnie trzydziestka na karku, więc piwo piję połowę swojego życia Jest to jedyny napój z alkoholem który lubię, zapachu i smaku wódki nie znoszę, wino działa na mnie nasennie podobnie jak i inne kolorowe trunki, więc w sumie piję tylko, a raczej aż piwo, które w umiarkowanej ilości uważam za doskonały orzeźwiający i poprawiający samopoczucie napój, co wcale nie oznacza, że nie pijąc piwa jestem ponurakiem - o nie - piwko preferuję wieczorem ewentualnie późnym popołudniem, po prostu wtedy najlepiej smakuje.
Aktualnie jestem na etapie picia piwa wyłącznie w butelce, ewentualnie ogródek piwny + piwo w kuflu, jednak najbardziej lubię z butelki. Zastanawiam sią jak mogłem pić kiedyś piwo z puszki typu Harnaś lub podobne piwopodobne napoje. Z wiekiem po prostu zacząłem stawiać na jakość, a nie ilość w piciu piwa. Pozdrawiam forumowiczy.
Aktualnie jestem na etapie picia piwa wyłącznie w butelce, ewentualnie ogródek piwny + piwo w kuflu, jednak najbardziej lubię z butelki. Zastanawiam sią jak mogłem pić kiedyś piwo z puszki typu Harnaś lub podobne piwopodobne napoje. Z wiekiem po prostu zacząłem stawiać na jakość, a nie ilość w piciu piwa. Pozdrawiam forumowiczy.
Comment