Witam Was serdecznie.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Holy-Grail
    Porucznik Browarny Tester
    • 2010.06
    • 320

Witam Was serdecznie.

Pozwolicie, że zanim zacznę się wypowiadać, to ogarnę trochę tematy.

O sobie, to może tyle, że gdybym nie był miłośnikiem piwa, to bym tutaj nie trafił.

Jestem typowym konsumentem próbującym się wyrwać z okowów wielkich browarów.
    Moja przygoda z piwem ogranicza się wyłącznie do konsumpcji tego szlachetnego trunku.
    Nie kolekcjonuję, nie warzę, popijam.

Wasze zdrowie.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Holy-Grail; 2010-06-06, 12:02.
  • Maggyk
    Szara Adminiscjencja
    🍼
    • 2004.05
    • 5618

Witamy nowego forumowicza
    Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
    Piwo domowe -
    Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
    PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

Related Topics

Collapse

• Ahumba
      Irlandia, Dublin, James Str. 53, Open Gate Brewery
      Ahumba
      Kupując bilety do muzeum Guinnesa zakupiłem też za 9 euro dodatkową opcję Open Gate. Z drugiej strony obiektu niż wejście do muzeum od strony St. James str. o godz. 14:00 otwierają jedną z bram i za okazaniem biletu można wejść do środka. Jest to coś w rodzaju mini browaru restauracyjnego,...
      2019-12-02, 10:09
    • ART
      2019.09.06-08 - XVIII Zlot Browar.biz - ploty
      ART
      Żeby nie było że nie pisałem - proszę o wystąpienie chętnych przed szereg celem organizacji zlotu nummero 18.

Do ogarnięcia jest:
      - znalezienie ośrodka i wynegocjowanie warunków
      - do 35 km od browaru który warzy coś sensownego.
      - wynajem autobusu...
      2018-09-13, 14:36
    • mikas86
      Chcę zacierać!
      mikas86
      Cześć. Takie pytanko mam. Chciałbym spróbować zacierania, ale mam tylko 20-22 litrowy garnek. Szukam sobie jakiegoś pierwszego zestawu surowców ale nie wiem ile słodu będę w stanie zatrzeć w tym garze. Jeśli przyjąć 1:3 to 5kg słodu na 15l wody powinno być ok. Chociaż nie mam pojęcia...
      2017-10-23, 20:55
    • żąleną
      Amerykański Budweiser o tym, co inne piwa wolałyby ukryć przed konsumentem.
      żąleną
      Na stronie amerykańskiego Budweisera w dziale 'Drink Fresh, Think Fresh' wytykają innym piwom ich wady (what other beers don't want you to know). Główne argumenty to czas dostawy do Stanów, czas spędzany na półkach, enigmatycznie podany czas rozlewu (za pomocą kodu), jasny kolor butelki (łatwiej...
      2003-02-18, 00:47
    • bastion
      Mołdawia, Kiszyniów, Varnita 20/1, Litra Brewing.
      bastion
      Wreszcie miłośnicy piwnej rewolucji doczekali się w Mołdawii pierwszego mikrusa rzemieślniczego.
      Jeśli miałby gdzieś powstać, to gdzie jak nie w Kiszyniowie, w którym znajdą się chętni na płacenie dużo wyższych cen za piwo.

Znaleźć browarek bez usługi taksiarskiej...
      2017-08-21, 11:39
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...