Piwo jest napojem,który cenię najbardziej,uwielbiam próbować piwka z całego świata.Na forum liczę na wzajemną wymianę doświadczeń.Myślę także o wyrobie swojego własnego i wydaje mi się iż tutaj znajdę pomoc.
Ostatnia zmiana dokonana przez normusania; 2010-06-26, 00:21.
Witaj.
Nie zawiedziesz się w swoich oczekiwaniach a zapewne odkryjesz rzeczy o których nawet nie słyszałeś/słyszałaś?/
Ps. Co nieco o sobie napisałeś i to się tu ceni, ale wpisz to w profilu bo nie będzie tego widać w następnych postach.
Twoje
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Nowy wielokran w sercu plzeňské starówki. Otwarto go u progu jesieni 2022 i mieści się w bezpośredniej bliskości náměstí Republiky (północno-zachodni narożnik). Trafiliśmy tu zupełnie przypadkiem skuszeni wystawioną na chodniku reklamą. Wnętrze niezbyt wielkie ale przyjemne, ściany...
A tak sobie skopiowałem całkiem zacną formatkę od GaryFisher
To chyba dość świeży typ z tego browaru. Nie powiem, "bałtycka IPA" zamieszała w oczekiwaniach.
Będzie srogo-mocne ale jasne z chmielowym pierdachnięciem? 22 ballingi?
Nic z tego Ale...
Nieco się pomyliłem jeśli chodzi o godziny otwarcia lokalu i zjawiłem się prawie pól godziny przed czasem. Jednak nie stanowiło to problemu gdy zostałem zaproszony do środka przez panią manager. Generalnie to lokal nieco z wyższej półki, już przy wejściu pani oficjel zarządza rezerwacjami,...
Wydawało mi się, że Maidenowiec opisał już ten lokal ale wyszukiwarka nic nie znalazła.
Miejsce klimatyczne, wystrój odpowiada serwowanym tam piwom. No właśnie, mamy tu atrakcję dla laików czyli lanego Staropramena (9 pln), które jest chętnie zamawiane przez odwiedzających...
Dawno nie opisywałem żadnego piwa z tego browaru a w zasadzie na nasze forum wrzuciłem tylko jedno. Jest tak z dwóch powodów. Po pierwsze browar ten z racji supermałej produkcji bardzo się ceni i krzyczy sobie bardzo pokaźne ceny odstraszające od zakupu nawet w Irlandii a po drugie, i to najważniejsze...
Comment