Witam!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • normusania
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.06
    • 2

Witam!

Piwo jest napojem,który cenię najbardziej,uwielbiam próbować piwka z całego świata.Na forum liczę na wzajemną wymianę doświadczeń.Myślę także o wyrobie swojego własnego i wydaje mi się iż tutaj znajdę pomoc.
    Ostatnia zmiana dokonana przez normusania; 2010-06-26, 01:21.
  • fidoangel
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛
    • 2005.07
    • 3491

Witaj.
    Nie zawiedziesz się w swoich oczekiwaniach a zapewne odkryjesz rzeczy o których nawet nie słyszałeś/słyszałaś?/
    Ps. Co nieco o sobie napisałeś i to się tu ceni, ale wpisz to w profilu bo nie będzie tego widać w następnych postach.
    Twoje
    "nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)

Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))

Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
    Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
    Sprawdź >>>Przewodnik<<<

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Plzeň, Rooseveltova 4, KEGzistence
      dadek
      Nowy wielokran w sercu plzeňské starówki. Otwarto go u progu jesieni 2022 i mieści się w bezpośredniej bliskości náměstí Republiky (północno-zachodni narożnik). Trafiliśmy tu zupełnie przypadkiem skuszeni wystawioną na chodniku reklamą. Wnętrze niezbyt wielkie ale przyjemne, ściany...
      2023-05-11, 01:45
    • ART
      Thisted, Limfjords Baltic IPA
      ART
      ​ A tak sobie skopiowałem całkiem zacną formatkę od GaryFisher

To chyba dość świeży typ z tego browaru. Nie powiem, "bałtycka IPA" zamieszała w oczekiwaniach.
      Będzie srogo-mocne ale jasne z chmielowym pierdachnięciem? 22 ballingi?
      Nic z tego Ale...
      2023-01-04, 21:57
    • bastion
      Ukraina, Odessa, Fontanska Doroha 11, Beer Mood.
      bastion
      Nieco się pomyliłem jeśli chodzi o godziny otwarcia lokalu i zjawiłem się prawie pól godziny przed czasem. Jednak nie stanowiło to problemu gdy zostałem zaproszony do środka przez panią manager. Generalnie to lokal nieco z wyższej półki, już przy wejściu pani oficjel zarządza rezerwacjami,...
      2021-05-04, 22:03
    • rafi_4444
      Pierwsza warka odpalona
      rafi_4444
      Witajcie

Po długich oczekiwaniach pierwsza warka uwarzona. Od razu skok na głęboką wodę - Pszeniczne (z zestawu BA). W wyniku 2 tygodniowej obsuwy dostawcy garnka do warzenia (ale ostatecznie na tym skorzystałem - "podziękowałem" dostawcy za szybkość i kupiłem garnek...
      2008-03-27, 09:12
    • Pancernik
      Reh, Pils
      Pancernik
      Piwo ma 11* i 4,9% alko.
      Jest bladozłote i podobnie, jak Landbier Hell, ma lekki zielonkawy poblask. Piana biała, drobna, nietrwała, osadza się na szkle.
      Pachnie zdecydowanie chmielowo ze słodem w tle. W smaku łagodne, dominuje ziołowo-kwiatowa goryczka, która rozbudowuje się...
      2010-12-22, 12:32
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...