Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • xmichal79x
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.06
    • 3

Witam

Witam wszystkich forumowiczow,
    na wasza strone trafilem juz jakis czas temu, szukajac informacji o piwach innych niz te w markecie, dzieki Waszym recenzjom zostalem milosnikiem Zywego z AMbera a pozniej trafilem do sklepu na pomorskiej w Lodzi
    postanowilem sie zarejestrowac, bo od pewnego czasu nurtuje mnie jedna sprawa - zapraszam do mojego tematu w dziale piwo - ogolne.

pozdrawiam Michal
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10798

Wypełnij profil, używaj polskich znaków , a będziesz pan zadowolony z tego serwisu . Witaj na forum
    Mniej książków więcej piwa

Comment

Related Topics

Collapse

• bastion
      Grecja, Chania, Leoforos Kazantzaki 102, Lafkas Brewery.
      bastion
      Kreta wydawała mi się kiedyś z piwnego punktu widzenia wyspą jałową. Bo cóż tam w tym temacie mogło być ciekawego. Jakieś pseudopiwne Alfy czy inne wodniste lagery spijane na plaży i knajpkach za mocno zawyżone ceny?
      To było kilkanaście lat temu. Niedawno przeglądnąłem jakieś...
      2022-02-07, 23:04
    • dadek
      Holandia, Utrecht, Europalaan 2 C, Brouwerij De Kromme Haring
      dadek
      W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
      Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...
      2023-09-07, 00:42
    • bastion
      Słowacja, Podkylava 75, Pivovar Elias. ( Bez wyszynku)
      bastion
      Browar ten działający w malowniczych okolicach Małych Karpat, umiejscowiony jest w małej wsi, w okolicy której nie przebiegają żadne ważniejsze ciągi komunikacyjne.
      W związku z tym dostanie się tam komunikacją publiczną wymaga nieco ''główkowania''.
      Akurat miałem to szczęście...
      2023-07-31, 20:14
    • bastion
      Łotwa, Jelgava, Cukura Iela 21, Alus Daritava Viedi.
      bastion
      Browar restauracyjny Viedi mieści się na przedmieściach spokojnego miasteczka jakim jest Jelgava. Ale generalnie można to przypiąć chyba do każdego łotewskiego miasta poza stolicą. W piękny letni dzień widać mnóstwo ludzi spacerujących, czy też oddających się żegludze po rzece Lelupie....
      2023-11-27, 21:50
    • bastion
      Ukraina, Odessa, Czornomorska 19, Pivovarnia Port Royal.
      bastion
      Urządzić mikrus na głównej plaży w Odessie, to świetny pomysł. Oczyma wyobraźni widać tłumy spragnionych plażowiczów przelewające się prze lokal. Rozmiar lokalu w takim razie też musi być odpowiedni no i oczywiście ceny, bo w takim miejscu...
      Akurat w tym przypadku nie wszystko...
      2021-04-27, 21:43
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...