Witam serdecznie wszystkich smakoszy piwa! Czyli zapewne całą brać forumową. Od dłuższego czasu zaglądam na forum, czytam i podziwiam zmagania piwowarów z trudną (jak dla mnie) sztuką piwowarzenia. Może kiedyś, jak znajdę miejsce, sam też spróbuję. Tymczasem , jak niektórzy tu forumowicze, znudzony przeciętnością i powtarzalnością smaków piw z wielkich koncernów - poszukuję swojego piwnego eldorado. Od niedawna moimi spostrzeżeniami dzielę się ze światem na własnym blogu. Tymczasem - cieszę się być i tu.
Powitać i przywitać się chciałbym...
Collapse
X
-
Wpiszże sobie Gladiator w podpis dlaczego tak łamiesz polszczyznę, bo jeszcze nowe osoby potraktują to jako tutejszy standard i uciekną stąd gdzie pieprz rośnie.Last edited by ART; 2010-06-30, 22:07.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Z całym szacunkiem, mi zależy.Last edited by ART; 2010-06-30, 23:53.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Witamy, witamy- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gladiator Wyświetlenie odpowiedziNic stego stary, nikt nic nie powie. W momencie kiedy zrobisz browara lub bedziesz prubowal, znajdziesz odpowiedzi. Witaj
Witaj arkapidiusz na forumMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gladiator Wyświetlenie odpowiedziI tu trafiles w 10, no gdyby nie ja to nikt by nie wiedzial co to piwo
Comment
-
-
Tylko nie to...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment