Hello

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Grzesiek79
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.07
    • 14

Hello

Witam Wszystkich miłośników piwa. Poszukuję nietypowych i niebanalnych piw, za pomoc serdecznie dziękuję.
  • fidoangel
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛
    • 2005.07
    • 3491

Pozdrowienia z Wrocławia.
    Tu na pewno znajdziesz to czego szukasz. Nie bój się wyszukiwarki bo o piwie na tym portalu znajdziesz wszystko. Aż sam się czasem dziwię, że już wszystko /no prawie/ tu zostało opisane.
    Twoje
    "nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)

Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))

Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
    Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
    Sprawdź >>>Przewodnik<<<

Comment

• Grzesiek79
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2010.07
      • 14

OK

OK
      Z wyszukiwarki kożystam często, czytałem o piwach sporo. Kupiłem i spróbowałem też już sporo z różnych krajów. Ale są piwa których nigdzie nie można zdobyć. Chciałbym gdzieś zdobyć kilka takich rarytasów że tak powiem jak: Thomas Hardy's Ale, Fuller's Vintage Ale (oba rocznikowe), Przynajmniej jedną odmianę korkowanego Jana Hertoga, Fraoch ze Szkocji, Bawarski Doppelbock Celebrator. Mógłbym wymieniić jeszcze więcej trudnozdobycznych piwek. Jeśli ktoś zna miejsca w Polsce bądź sklep internetowy w którym są takie niecodzienne piwa t z góry dziękuję za informacje.

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
        OneMoreBeer.pl
        ART
        Korzystam czasem żeby zdobyć to i owo co nie trafia do dwóch ulubionych sklepów w Opolu.

Siedziba w Wieprzu, wspólny temat z Pintą.

Ceny w porządku, można czasem załapać się na rabat 20%, jeśli coś pójdzie nie tak.

No i u nas coś nie idzie ...
        2025-03-16, 01:10
      • Latarnik
        RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r
        Latarnik
        Smutne, a jednak:

"Dziękuję wszystkim! Specjalne pożegnanie RateBeer! (1 lutego 2025)

Witam wszystkich, Mam dla Was trudne wieści — RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r.
        RateBeer powstało i rozwijało się wokół jednego głównego celu: zapewnienia
        ...
        2024-12-19, 20:30
      • leszcz007
        Rozwiń swoją pasję i zdobądź wiedzę na studiach "Technologia Piwowarstwa"
        leszcz007
        Technologia Piwowarstwa

Czy piwo to nie tylko Twój ulubiony napój, ale również prawdziwa pasja? Może chcesz poszerzyć swoja wiedzę na temat warzenia piwa, wprowadzić swoją pasje na nowy poziom lub planujesz przejść na zawodowstwo. A może marzysz o własnym browarze,...
        2023-09-14, 13:39
      • Darins
        Wyszukiwarka produktow
        Darins
        Podeslalby ktorys link do wyszukiwarki produktow piwowarskich? Wybiealo sie sklepy, wpisywalo to co sie chce, wiele produktow i szukalo jak najwiecej w danym sklepie.
        2023-03-09, 10:21
      • Petitpierre
        InBev Belgium, Bud Qatar 2022
        Petitpierre
        Biorąc pod uwagę, że żeby zdobyć ten napój trzeba iść nawet i z 11 kilometrów, a jak się już go zdobędzie, trzeba wysupłać między 60-70zł na polskie, to cena 4,5zł w Żabce jest więcej niż konkurencyjna.
        Ciekawostki-piwo jest warzone w...Belgii, w jednym z podanym na kontrze...
        2022-11-24, 11:31
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...