Witam
Collapse
X
-
-
Nie wiem, czy jesteś dziewczyną czy aż tak się staro czujesz, że piszesz do mnie chłopaku, ale chyba się za bardzo rolą przejmujesz, a za mało już odczuwasz przyjemności z degustacji. Jeżeli faktycznie tak jest to pisz więcej o technologicznych zagadnieniach, ponoć szewc w dziurawych butach chodzi...Comment
-
p.s. to o czym napisałeś uczyli kilka lat temu mojego dzieciaka przy okazji poznawania zmysłów w podstawówce - ale na jakieś fajne szkolenie w tym temacie bym poszedł.Comment
Related Topics
Collapse
-
Pomyślałem sobie, że założę taki zbiorczy temat z wykazem koncertów jakie szykują się nam w najbliższym czasie. Nie będę silić się na oryginalność i po prostu skopiuje tu taką listę ze strony przeze mnie robionej, ( spam: ) na którą przy okazji zapraszam.
ARCHIVE
:. 19.01.2010 - Poznań,...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
-
-
Zwracam się do nieocenionych forumowiczów i gorącą prośbą. W związku z przygotowywaniem kolejnej książki (temat niech będzie na razie niespodzianką) poszukuję książki "150-lat browaru w Łańcucie 1834 - 1984". Osobiście jej nie posiadam i choć mam ją namierzoną w jednej...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Ruszamy wreszcie z Browar.bizowym Plebiscytem na Piwo roku 2010!
Pewne kwestie związane z naszym Plebiscytem pozwoliłem sobie rozwinąć w dodatkowych punktach.
Plebiscyt obejmuje wszystkie uwarzone w Polsce piwa dostępne [1] na rynku w roku 2010 (z wyjątkiem piw warzonych...-
Channel: Browar.biz
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment