Witam wszystkich

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • polo81
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2010.07
    • 1

Witam wszystkich

Trafiłem tu najbardziej przypadkiem jak się tylko da - w którymś z serwisów internetowych był krótki artykuł o niszowych piwach. W komentarzach jakiś internauta wspomniał o braku dobrze zaopatrzonych sklepów i w odpowiedzi dostał linka do Forum z informacją o Pejzażowej. Skorzystałem i ja.
    I korzystam z tego sklepu tak często jak się tylko da albowiem ku mojej bezbrzeżnej radości okazało się, że ulica Pejzażowa jest całkiem blisko od mojego miejsca zamieszkania :]

PS Z uwagi na ogrooomną ofertę sklepu i mój niewyrobiony smak (do czasu Oświecenia żyłem mainstreamem - kiedyś Tyskie potem głównie Lech a ten moment - w ramach "kliku słów o sobie" głosuję za Izerskim oraz Lachem. Od czasu do czasu Miodowe z Krajana chociaż ma nierówną jakość i jeszcze jedno, które niestety rozpoczęło imprezę na tyle udaną, że z lokalu zniknęła butelka, a z mojej pamięci - jej nazwa
  • genea
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.02
    • 1515

Witam kolejnego "oświeconego" piwosza A w wolnej chwili wypełnij profil (ikonka brodacza w prawym górnym rogu), bo nie każdy wie, gdzie w Polsce znajduje się ulica Pejzażowa
    Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
    Bractwo Piwne

Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
    Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Mainz, Weisenauer Straße 15, Kuehn Kunz Rosen Brauerei
      dadek
      Jeśli ktoś spróbuje piwek w Eisgrub-Bräu https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...a-eisgrub-brau może po około 10 minutowym spacerze kontynuować piwkowanie w kolejnym browarze. Idziemy odwrotnie niż do centrum,...
      2022-11-25, 03:09
    • dadek
      Chorwacja, Bilice, ul. 113. šibenske brigade HV-a 169, Pivovara 022
      dadek
      18.08.2021 nasza ekipa postanowiła odwiedzić Šibenik. Oprócz zamiaru zwiedzenia zabytkowej starówki i zamku oczywiście był i cel piwny - Pivovara 022. Browarek funkcjonuje od 2017 roku tuż za północnymi rogatkami Šibenika (2 km od centrum miasta), jednak administracyjnie już w miejscowości...
      2021-10-27, 04:39
    • dadek
      Praha-Vysočany, Kolbenova 7, Pivovar Sibeeria
      dadek
      W dniach 16-21.12.2019 z wesołą ekipą eksplorowaliśmy nowe i przypominaliśmy sobie już kiedyś odwiedzone browary Prahy, a także dobrze znane multikrany. Gdy przyjeżdżaliśmy liczba browarów w granicach miasta Prahy wynosiła 51 (!) jednak w trakcie naszego pobytu przybył kolejny. Co zrozumiałe,...
      2019-12-28, 01:18
    • Prusak
      Perła, Alt
      Prusak
      No to, skoro mowa o Perle, to mamy kolejną z "sezonowych specjalności".
      E. 12% wag.
      A. 4, 8% obj.
      Aromat wywąchany z butelki zgodny z deklarowanym na kontrze, czyli owocowo-estrowy, taki sam po przelaniu do szkła, może plus jakieś lekkie masełko, ale to chyba raczej...
      2024-08-28, 21:36
    • dadek
      Stargard, Krzywoustego 1, Miejski Browar Stargard
      dadek
      W Stargardzie (Szczecińskim) bywałem kilka razy, jednak generalnie w kwestiach kolejowych. 26.07.2019 przyjechaliśmy z Wojtazzem (oczywiście pociągiem) by zwiedzić i napić się piwa w jednym z dwóch ostatnio powstałych w tym mieście browarów ale jedynym restauracyjnym. Przy okazji spaceru...
      2019-09-05, 05:42
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...