Witam wszystkich

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • polo81
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2010.07
    • 1

Witam wszystkich

Trafiłem tu najbardziej przypadkiem jak się tylko da - w którymś z serwisów internetowych był krótki artykuł o niszowych piwach. W komentarzach jakiś internauta wspomniał o braku dobrze zaopatrzonych sklepów i w odpowiedzi dostał linka do Forum z informacją o Pejzażowej. Skorzystałem i ja.
    I korzystam z tego sklepu tak często jak się tylko da albowiem ku mojej bezbrzeżnej radości okazało się, że ulica Pejzażowa jest całkiem blisko od mojego miejsca zamieszkania :]

PS Z uwagi na ogrooomną ofertę sklepu i mój niewyrobiony smak (do czasu Oświecenia żyłem mainstreamem - kiedyś Tyskie potem głównie Lech a ten moment - w ramach "kliku słów o sobie" głosuję za Izerskim oraz Lachem. Od czasu do czasu Miodowe z Krajana chociaż ma nierówną jakość i jeszcze jedno, które niestety rozpoczęło imprezę na tyle udaną, że z lokalu zniknęła butelka, a z mojej pamięci - jej nazwa
  • genea
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.02
    • 1515

Witam kolejnego "oświeconego" piwosza A w wolnej chwili wypełnij profil (ikonka brodacza w prawym górnym rogu), bo nie każdy wie, gdzie w Polsce znajduje się ulica Pejzażowa
    Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
    Bractwo Piwne

Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
    Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...

Comment

Przetwarzanie...
    X