Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Kareem
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.06
    • 15

Witam

Forum czytam od dłuższego czasu, ostatnio nawet konto założyłem i zacząłem coś pisać. Czas więc się przedstawić.

Osobiście jestem wielkim fanem złocistego lagera i takowego spożywam w ilościach sporych.

Bez bicia przyznaję się, że zawodowo jestem blisko związy z branżą gdzie zajmuje się analizami rynku piwa właśnie.

Pozdrawiam wszystkich.
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24016

Chyba przestraszono się analizy
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• natalka
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2010.07
      • 128

dzień dobry
      Doba ma 24 godziny,skrzynka 24 piwa...przypadek?

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
        Opillia, Firmowe
        darekd
        Browar z Tarnopola

16% alk.
        6,5% alk.
        21 IBU

Mały napis na ecie przypomina, że piwo jest bez syropu maltozowego. Natomiast na ecie przyznają się bez bicia do cukru i ryżu

Aromat - dość łagodny, słodowy, ciut słodyczy
        Piana - dość niewysoka,...
        2025-02-24, 23:36
      • Ahumba
        2024.11.15-16 - Poznań, Poznańskie Targi Piwne & Hempathy Expo
        Ahumba
        Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...
        Start
        2024-11-15
        Koniec
        2024-11-16
        Adres
        Głogowska 14, 60-734 Poznań, Międzynarodowe Targi Poznańskie
        2024-09-22, 09:22
      • WaldiM
        Cześć
        WaldiM
        Mam na imię Waldek. Jestem tutaj, bo tematyka browarnictwa jest mi bliska. Uwielbiam przede wszystkim niszowe, regionalne browary. Ostatnio odkrywam walory smaków piw przenicznych. Zawodowo związany jestem między innymi z branżą BHP i z firmą http://www.bhpekspert.net/. Mam nadziej, że zagoszczę tu...
        2017-06-30, 15:58
      • Marusia
        2021.09.10-12 NieWielki Zlot Browarbizonów, Chmielobranie, Karczmiska - konkrety
        Marusia
        Koniec opieprzania się po krzakach, pora na konkrety, czyli bulenie kasy :-D

Umówiłam się z Pawłem, że kasiorę za nas wręczę mu gotówką, a ponieważ chyba nie wyobrażacie sobie, że będę robiła zbiórkę na miejscu zarządzam, co następuje:

Nocleg: jeśli spanie...
        2021-08-25, 09:36
      • heckler
        Sivice, Sivice 504, Pivovar Beer Daddy
        heckler
        Koło Brna w małej, cichej wiosce Sivice od czerwca działa kolejny rodzinny browarek o nazwie Beer Daddy. Jet to kolejny browar, gdzie piwo sprzedawane jest z okienka, a jego usytuowanie wprowadza w osłupienie nie jednego człowieka. Oczywiście są to Czechy, więc tam nikogo to nie dziwi . Mieści...
        2020-08-17, 13:33
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...