Witam !

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Bierdeckel
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.08
    • 2

Witam !

Witam Wszystkich!!!
    Jak każdy Nowy ! chcę powiedzieć parę słów o sobie:
    Jestem Bogdan- Bagy!- zbieram podstawki pod piwo-mam ich około 16 000 z tego jakieś 5 000 można zobaczyć na mojej stronie www.bierdeckel.pl.
    Zbieram głównie byłe ZSSR (CCCP), Belgie i Holandję, a poza tym wszystko inne!
    Bardzo chętnie nawiążę kontakt w celu wymiany podstawek, czekam na każdy gest od każdego, kto chciałby- miałby życzenie pomóc mi w poszerzeniu mojej kolekcji.
    Przyjmę każdą ilość- każdych podstawek!
    Masz coś dla mnie- jakieś zbędne podstawki, kontakt z kimś kto chce się ich pozbyć, lub wiesz gdzie i jak można je zdobyć - NAPISZ PROSZĘ

bagy@bierdeckel.pl

Z góry dziękuję za każdą pomoc i pozdrawiam!!!!
    BAGY- Bierdeckel !
    2
    Tak !
    0,00%
    0
    Nie !
    0,00%
    0
    Postaram się !
    50,00%
    1
    Niemam ochoty !
    50,00%
    1
    Bagy

Related Topics

Collapse

• solfernus
    bierdeckel der ostgebiete
    solfernus
    Czy nie wiecie co się stało z https://bierdeckel-der-ostgebiete.hpage.com/?
    Jakiś czas tam nie zaglądałem i jakoś tak zanikła. A może jest pod innym adresem?
    2018-09-02, 09:37
  • Andrzej2025
    Pilne potrzebne informacje ZRMPP Brzesko Okocim
    Andrzej2025
    Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
    2025-01-28, 14:19
  • ART
    AleBrowar, Farm Gift
    ART
    Na etykiecie mamy utytłanego świniopasa utrzymanego w AleBrowarowej stylówie, trzymającego pod każdą pachą świniaka.

Nazwa Farm i gift nijak mi nie pasują do przywołanej nazwy stylu American Pale Ale. Szczególnie gdy się to piwo doprowadzi do ust.

Bardziej to saison...
    2025-01-05, 00:30
  • Mar11111
    Początki z brewkitem...
    Mar11111
    Cześć. To mój pierwszy temat, chciałem Was zapytać o pewną sprawę.
    ​​​​​​Nastawiłem dwa tyg temu moją drugą "partię" piwa z brewkitu. Pierwszy to był Coopers Lager + drożdże z zestawu + 1kg glukozy. Po ok 10 dniach ilość cukru wskazywało na 1BLG. Zabutelkowałem,...
    2024-04-20, 14:46
  • pebejot
    Rumunia, Bukareszt, Strada Domnița Anastasia 4, Ironic Beer
    pebejot
    Nowy browar restauracyjny w centrum Bukaresztu, założony w 2022 roku.
    Z głównego dworca kolejowego można dojechać bezpośrednio trolejbusem linii 55.
    Wielkopowierzchniowy lokal wygląda jak zaanektowany salon meblowy lub galeria sztuki.
    Wewnątrz hipsterstwo ciężko gatunkowe,...
    2023-12-23, 12:50
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...