eRCe

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • eRCe
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.08
    • 8

eRCe

W żałobie po zlikwidowanym browarze w Zwierzyńcu zacząłem szukać informacji na temat tego co dalej z marką piwa rodem z Roztocza. Tak oto trafiłem tutaj. Już po kilku chwilach zorientowałem się, że to jest właściwe miejsce dla mnie. Witam wszystkich browarowiczów.

Pozdrawiam

eRCe
  • natalka
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2010.07
    • 128

witaj
    Doba ma 24 godziny,skrzynka 24 piwa...przypadek?

Comment

• wogosz
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2005.12
      • 1007

Witam kolegę z mojego ulubionego miasteczka w Polsce. Wakacje na Roztoczu, wypady półkoszką do rezerwatu. Wspaniałe wspomnienia.
      Pozdrawiam.

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
        Wąsosz, Rarytasy z Roztocza Pils
        e-prezes
        Osada Basznia Dolna na Roztoczu od wakacji 2022 roku oferuje pod swoją marką "Rarytasy z Roztocza" 4 piwa z Wasosza. To akurat na FB ma opisany alk. na poziomie 4,5%, więc to zapewne jakaś mało wymyślna 10°-tka. Etykieta jedna na wszystkie piwa, jak na zdjęciu poniżej. Do tego flamastrem...
        2023-02-01, 11:48
      • kurek93
        Pszenica z błędami.
        kurek93
        Witam.
        Wczoraj zrobiłem swoje drugie piwko, pierwsze z zacierania. Piwko pszeniczne z zestawu BA,Hefeweizen Jasne pszeniczne 13blg. Oczywiście,nie obyło się bez problemow i przemyśleń.
        • słód Weyermann® pszeniczny jasny - śrutowany,
        • słód Weyermann® pilzneński - śrutowany,
        • słód Weyermann®
        ...
        2023-01-13, 10:28
      • dadek
        Praha-Kobylisy, Na pecích 1044, Pivovar Bad Flash
        dadek
        Komuś kto choć raz był w Pradze i trochę interesuje się kraftowym piwem, nazwa browaru powinna coś mówić. Choć pierwszą warkę uwarzono tu w maju 2021, to od około 7 lat piwa Bad Flash były warzone kontraktowo w różnych czeskich browarach przez dwóch dobrze znanych w praskim piwnym światku...
        2022-09-29, 01:56
      • pebejot
        USA, Hollywood (Floryda), 290 N Broadwalk, Hollywood Brewing Co.
        pebejot
        Browar restauracyjny Hollywood Brewing Company to wymarzone miejsce do delektowania piwem.
        Zlokalizowany jest przy samej plaży nad Oceanem Atlantyckim kilkanaście kilometrów na północ od Miami.
        Panuje tu typowa beztroska sielanka w klimacie niekończących się wakacji.
        Jest szum...
        2022-04-26, 10:35
      • pebejot
        Ekwador, Quito, Ave 12 de Octubre E9-05, Abysmo
        pebejot
        Browar restauracyjny przy jednej z głównych arterii miasta.
        Założony w 2014 roku, legitymuje się hasłem "God's Fluids", co jest dobrym pokrzepieniem dla ducha przed degustacją.
        Lokal składa się z jednej długiej sali, wyposażonej w stoliki czteroosobowe i dwa bary....
        2020-03-26, 18:10
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...